Šok detalji tragedije u Sarajevu: Vozač mladoj doktorki Azri ujutro doneo čokoladu, a onda je usmrtio

"Vidimo se Deba", pozdravila ga je po nadimku.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen Facebook

Armin Biberović poznavao je mladu doktorku Azru Spahić koju je usmrtio automobilom na pešačkom prelazu u Sarajevu!

Juče se inače navršilo sedam dana od stravične saobraćajne nesreće na Marindvoru u Sarajevu u kojoj je Armin Berberović (26) “mercedesom” usmrtio mladu doktorku Azru Spahić (25).

U saobraćajnoj nesreći, zbog koje su građani Sarajeva izašli na proteste, povrede opasne po život zadobila je i jedna Azrina koleginica.

Berberoviću je određen jednomesečni pritvor, a utvrđeno je da je bio pod uticajem alkohola i da je “mercedesom” upravljao pod zabranom jer mu je oduzeta vozačka dozvola.

Nastradala doktorka lečila je inače majku Armina Berberovića u Domu zdravlja u Starom Gradu i cela njegova porodica ju je lično poznavala. Čak je lečila i njegovog brata Mevludina.

Biberović je kobnog dana oko 23 sata jurio na posao. Radio je kao dispečer jednog taksi prevoznika, a po dolasku na Marindvor izazvao je saobraćajnu nesreću i usmrtio doktorku koju je poznavao.

Da stvar bude tragičnija, tog jutra je bio kod Azre jer je došao po doznake oca svoje devojke, koji je preminuo nekoliko dana ranije. Doneo joj je čokoladu, a Azra ga je potapšala po ramenu kad je odlazio.

– Vidimo se Deba – pozdravila ga je po nadimku.

Nekoliko sati kasnije Berberović je izazvao kobnu saobraćajnu nesreću.

Berberović je pozvao policiju i Hitnu pomoć i pokušao je da pomogne devojkama koje je pogazio. Sa jednom od doktorki pokušao je da izvuče Azru ispod automobila, ali bilo je prekasno.

Zbog obilnog krvarenja preminula je na mestu.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar