JOKIĆ GOVORIO PRED VELIKO NBA FINALE: Srbin opet nasmejao Amere! A, šta je Jović trebalo da kaže (VIDEO)

NIKOLA Jokić je govorio na redovnoj pres konferenciji pred prvom utakmicom finala NBA lige, gde se dotakao i sunarodnika Jovića.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Twitter printscreen

Uoči finalne serije Denver Nagetsa i Majami Hita za titulu šampiona, američke novinare zanimalo je šta Jokić misli o Joviću, a on je otkrio da je čuo za Nikolu mnogo pre nego što je završio na draftu i to od svog kuma Nebojše Vagića koji bio jedan od trenera koji je trenirao aktuelnog igrača Majamija.

Priznao je dvostruki MVP da je mladog imenjaka “upoznao i pre nego što su se sreli” i, kako je rekao, ne tako davno otišao sa njim na večeru. Učinio je to Jokić na inicijativu porodičnog prijatelja, pred putovanje u Majami, te ovako reagovao na konstataciju jednog novinara da je Jović izjavio da je “dugo želeo da upozna Nikolu Jokića”.

– On je igrao u istom timu kao i ja, u Megi. Jedan od njegovih trenera u Srbiji je moj kum. On mi je pričao još pre nego što će Jović biti draftovan, da je on vrlo dobar igrač i dobra osoba, da radi naporno i da ima potencijal da bude NBA igrač. Tako da sam znao o njemu i pre nego što sam ga upoznao. Nikad ga nisam gledao kako igra, samo neke “hajlajtse”, ali nikada celu utakmicu. Ali, to što je on rekao (da želi da me upozna), pa on to i treba da kaže, brate! Šta će da kaže, “ne želim da se sretnem s njim”? (smeh). Dobar je momak, dobra osoba, tako da ćemo videti da li će dobiti priliku da igra. Ja verujem da ima mnogo toga da ponudi – rekao je uz malu šalu Jokić o svom imenjaku i sunarodniku koji igra za Majami.Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar