REKAO SAM ODLAZIMO SA PEHAROM ILI MRTVI! E, pa čini se da smo mrtvi: Murinjo u svom fazonu o finalu LE

Žoze Murinjo je bio tužan ali i ljut posle poraza Rome na penale u finalu Lige Evrope.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youbute

On je bio veoma direktan optuživši sudiju Entonija Tejlora da je “sudio kao Španac”.

“Rekao sam da ćemo odavde ili otići sa peharom ili – mrtvi. Pa, čini se da smo mrtvi. Mrtvi umorni fizički, mentalno, i zato jer mislimo da je ovo bio nepravedan poraz uz mnogo incidenata o kojima može da se diskutuje. Mrtvi smo, ali ponosni. Uvek kažem da možete da izgubite meč, ali nikad ponos i profesionalizam. Osvojio sam pet evropskih finala, izgubio sam ovo, ali vraćam se kući ponosniji nego ikad. Momci su dali sve ove sezone”, rekao je Murinjo.

Žoze je doao da je srećan zbog momaka koje ima na okupu.

“Stalo nam je do ovog dresa, radimo sve ozbiljno, uz skromnost, dajemo sve što imamo. Svako reaguje na svoj način, neko plače, neko ne, ali svi smo tužni. Umorni smo i ophrvani osećajem nepravde. Bio je to intenzivan meč, muška borba, sa sudijom koji je delovao kao da je Španac. Stalno je bilo, žuti, žuti, sve vreme. Nepravda je jer je Lamela morao da dobije drugi žuti karton, ali nije, a posle je iskoristio penal u seriji”.

Odbacio je priče kako je već sve dogovorio sa Pari Sen Žermenom.

“Idem u ponedeljak na odmor. Ako bude vremena da pričam sa ljudima iz Rome do tada, u redu. Ako ne, idem na odmor i videćemo. Moram da se borim za ove momke. Ozbiljan sam čovek, rekao sam pre par meseci vlasnicima da ako bude bilo kontakata sa drugim klubovima da će to biti prvi koji znaju. Uvek sam bio direktan i iskren. U decembru sam imao ponudu Portugala, od tada nije bilo kontakata ni sa kim drugim. Imam još godinu dana ugovora sa Romom”, zaključio je Murinjo.



Izvor: B92

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar