ADIO! A SAD SERIJA B! Legenda Sampdorije u suzama napušta teren! I Dekijev pogled sve govori (VIDEO)

Fudbaleri Sampdorije i Sausoloa odigrali su u Đenovi nerešeno rezultatom 2:2, utakmicu pretposlednjeg, 37. kola italijanske Serije A.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Twitter printscreen

Strelci za Sampdoriji bili su Manolo Gabiadini u osmom i Martin Erlić autogol u 78. minutu.

Golove za Sasuolo postigli su Domeniko Berardi u devetom i Mateus Enrike u 11. minutu.

Sampdorija je na poslednjem, 20. mestu na tabeli sa 19 poena, i naredne sezone će se takmičiti u Seriji B. Sasuolo je na 13. poziciji sa 45 bodova.

Navijači Sampdorije su se odavno pomirili sa činjenicom da će njihov tim završiti u nižem rangu, ali posebno emotivan momenat viđen je u 86. minutu meča.

Legenda kluba i italijanskog fudbala, Fabio Kvaljarela (40), zatražio je je izmenu, a kako je ovo verovatno bio njegov poslednji nastup na stadionu “Luiđi Feraris”, teren je napustio u suzama, a isprećan je ovacijama sa tribina.

Aplauz je trajao prilično dugo, navijačima se pridružio i trener, Dejan Stanković, a u jednom trenutku, Kvaljarela se potpuno slomio, nakon čega je čitav tim dotrčao u zagrljaj, a zagrljaj je Italijan dobio i od Stankovića po izlasku sa terena.

Kvaljarela je u Sampdoriju stigao 2016. godine i za taj klub je odigrao 241 utakmicu i postigao 89 golova. Za Sampdoriju je igrao i u sezoni 2006/07, kada je na 35 utakmica bio strelac 13 pogodaka.

U poslednjem kolu Sampdorija će gostovati novom šampionu Napoliju, dok će Sasuolo dočekati Fjorentinu.



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar