Dnevni horoskop za 27. maj: STRELCU se smeši finansijski priliv, JARAC posle dugo čekanja dobija željeno

Bika muči problematičan odnos sa voljenom osobom, Vagama stiže rešenje nedefinisanih odnosa

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/Free-Photos

Ovan

Događaj dana može biti konstruktivna rasprava u koju vas uvlače saradnici za koje niste znali da su na vašoj strani. Paralelno s tim stiže podrška i od voljene osobe pa vašem optimizmu i dobrom raspoloženju nema kraja.

Bik

Muči vas problematičan odnos s voljenom osobom. Počinjete da razmišljate o odlasku, ali niste sigurni da li bi to bilo trajno ili samo trenutno rešenje. Ozbiljan razgovor bi bitno rešio situaciju, ali samo ako iskreno kažete sve.

Blizanci

Neke porodične obaveze niste ispunili na vreme pa je došao trenutak kada više nema odlaganja. Umesto da se ljutite na sebe što ste to sebi dopustili, prionite na posao odmah, a analizu situacije ostavite za neki drugi, povoljniji, dan.

Rak

Borite se između toga da budete ponizni i svima po volji, i potrebe da žučno reagujete potstaknuti kritikama koje biste rado uputili drugima. Rezultat svega može biti gubitak energije i pad imuniteta pa i akutna bolest. Pripazite na ishranu.

Lav

Tranziti ukazuju na mogućnost da upadnete u sukob s bližnjima. Kriza unutar porodice može potrajati ako se ne potrudite i ne preduzmete konkretne korake, makar bili i neprijatni po vas. Ne zaboravite da vam oni nisu neprijatelji.

Devica

Odlučni ste u tome da se ne mešate u tuđe stvari. Ipak, neko vam se poverava, a niste sigurni da li to treba da vam imponuje, ili će vam te informacije napraviti probleme. Ako se ne oduprete na vreme, stvari mogu značajno izmaći kontroli.

Vaga

Ukoliko imate neke nedefinisane odnose koje do sada niste raščistili, ovaj dan nudi rešenje. Nakon preraspodele zaduženja, sledi vam prijatno iznenađenje jer vam stiže neočekivani podsticaj od strane osobe koja vam nije bila simpatična.

Škorpija

Pred vama su sastanci i razgovori od kojih očekujete možda previše. Otvoreno suprotstavljanje osobama koje su po hijerarhiji iznad vas može vam dodatno iskomplikovati već zategnute odnose koje vi niste u stanju sami da razrešite.

Strelac

Ne zatrpavajte se novim obavezama već dan provedite sa minimalnim poslovnim aktivnostima. Uskoro vas očekuje finansijski priliv koji će u potpunosti promeniti okolnosti u kojima delujete, a time odagnati i napetost koja vas muči.

Jarac

Vraćate se u ritam na koji ste navikli. Neki stari poslovi se ponovo aktiviraju, a vi ste zbunjeni raspletom, jer ste posle dugog čekanja izgubili nadu. Sada kada je realizacija izvesna, vi više niste sigurni da li je to ono što želite.

Vodolija

Pad energije i promenljivost raspoloženja. To je ono što vas muči danas. Neprijatnu atmosferu shvatate previše lično, imate utisak da su se svi urotili protiv vas. Pokušajte da sagledate stvari na realan način, možda su vaša očekivanja precenjena.

Ribe

Dan vam donosi priliku da popravite situaciju na poslu. Međutim, to će doneti samo privremeno olakšanje, jer je još mnogo posla pred vama. Upotrebite svu svoju poslovnu upornost, shvatite to kao ulaganje u vreme koje tek treba da dođe.

 



Izvor: Magazin Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar