Škaljarac pretukao devojku (23), pa skočio kroz prozor: Ćerka crnogorskog biznismena prijavila nasilje

Agović je na saslušanju negirao krivicu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube printscreen

Pripadnik podgoričkog ogranka škaljarskog klana Saša Agović uhapšen je zbog sumnje da je zlostavljao dvadesettrogodišnju partnerku V. Đ.

Nakon saslušanja u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici njemu je juče određeno zadržavanje do 72 sata, a na teret mu se stavlja krivično delo zlostavljanje, odgovorio je “Vijestima” rukovodilac ODT Podgorica, tužilac Duško Milanović.

– Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici formiralo je krivični predmet protiv osumnjičenog A.G., zbog krivičnog dela zlostavljanje, izvršenog 22. maja 2023. godine, na štetu V. Đ. Nakon saslušanja osumnjičenom je određeno zadržavanje do 72 časa od časa lišenja slobode – rekao je Milanović.

Kako prenose Vijesti, dvadesettrogodišnja Podgoričanka 22. maja prijavila je policiji da je Agović zlostavlja, nakon čega su inspektori pokušali da ga pronađu.

Navodno, kada je policija pokušala da uđe u stan u kom se krio, u zgradi u Central Pointu, Agović je skočio sa prvog sprata, polomivši petu i ruku.

Uhapšen je nedugo nakon toga u bolnici, gde je doveden na ukazivanje pomoći.

Iz Uprave policije nisu želeli da preciziraju da li im je Agović u jednom trenutku uspeo pobeći i to skokom sa terase.

Sagovornik iz te bezbednosne institucije rekao je da će način na koji je Agović povređen, pa i to kako je zadobio lom pete, biti utvrđen tokom istrage, pišu Vijesti.

Agovićev branilac, advokat Damir tvrdi da su događaj od 22. maja porodica oštećene i njen punomoćnik pogrešno shvatili što je rezultiralo nesporazumom koji je doveo do prijave protiv Agovića.

Pripadnik podgoričkog ogranka škaljarskog klana Saša Agović sa slobode će se braniti optužbi da je zlostavljao dvadesettrogodišnju partnerku V. Đ.

On je uhapšen 22. maja nakon što je V.Đ. prijavila policiji da je partner zlostavlja, ali se nakon toga njegova devojka izjasnila pred inspektorima i tužilaštvom da se sama povredila i da je Agović nedužan, pišu Vijesti.

Isto su izjavila još dva svedoka nakon čega je tužiteljka Agovića pustila na slobodu.

To je “Vijestima” kazao njegov branilac, advokat Damir Lekić.

On tvrdi da su događaj od 22. maja porodica oštećene i njen punomoćnik pogrešno shvatili što je rezultiralo nesporazumom koji je doveo do prijave protiv Agovića.

– A po kojoj je postupljeno ekspresno, pa je nedugo zatim u KCCG uhapšen Saša Agović gdje se nalazio radi ukazivanja pomoći zbog povreda koje je prethodno zadobio zbog nečeg sasvim drugog, a ne zbog bilo kakvog djelovanja prema oštećenoj – rekao je Lekić.

On ističe da je Agović na saslušanju negirao krivicu, a da su njegovu odbranu potvrdili oštećena i dva svedoka.

Tvrdi i da će ta prijava uskoro biti odbačena.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar