“Neka se ovakav događaj više nikada nigde ne ponovi”: Sahranjen mladić kojeg je ubio policajac u Priboju

U noći između subote i nedelje u kafiću u centru Starog Priboja Ervina Ć. pesnicom je tri puta u glavu udario Igor A. (28)

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Pixabay

Na groblju Bijeliš kod Starog Priboja danas je sahranjen Ervin Ć. (35), koji je u nedelju rano ujutro podlegao povredama koje mu je prethodno, u jednom pribojskom kafiću, udarcima pesnicom naneo policajac Igor A. (28), osumničeni za ubistvo, a za kojim se još uvek traga.

Veliki broj Pribojaca, ali građana drugih opština ovog dela Srbije, prisustvovao je sahrani – dženazi nesrećnog Ervina. Govor pred džamijom u Starom Priboju držali su glavni imam Medžlisa Islamske zajednice Priboj Harun Eminagić i predsednik Mešihata Islamske zajednice u Srbiji i muftija sandžački dr Melvud Dudić.

Obojica su pomirljivim tonom pozvala na uzdržanost i miran suživot u multietničkoj sredini kakva je Priboj, ali pozvali institucije Republike Srbije da pronađu ubicu i adekvatno ga kazne. Ubistvo Ervina Ć., rekli su govornici, nije bilo ni nacionalno ni verski motvisano.

– Neka se ovakav događaj više nikada nigde ne ponovi – čulo se pred početak sahrane. Među prisutnima bilo je i dosta lokalnih političara iz Priboja i okolnih mesta, kao i predstavnika bošnjačkih političkih stranaka.

U noći između subote i nedelje u kafiću u centru Starog Priboja Ervina Ć. pesnicom je tri puta u glavu udario Igor A. (28), rođeni Pribojac zaposlen kao pripadnik Interventne jedinice policije u Beogradu. Pregledom video snimaka sa kamere ugostiteljskog objekta utvrđeno je da je prethodno između njih dvojice, dok su stajali za šankom, došlo do kraće prepirke.

Ervin je živ, ali bez svesti prebačen u Pribojsku bolnicu gde je dva sata kasnije preminuo od, kako je pokazala obdukcija, krvarenja u mozgu izazvanog pucanjem velikog krvnog suda.Izvor: Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar