Dnevni horoskop za 9 maj: LAVU odličan dan za poslovne kontakte, JARCU stižu gosti i donose dobre vesti

Astro prognoza za utorak

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pexels/Rahul

OVAN
Zvezde savetuju Ovnove da danas ne vode važne razgovore i ne rešavaju probleme, jer je velika verovatbnoća da su mnoge stavri pogrešno razumeli. U porodici može doći do malih nesporazuma, sporova koji će vas uznemiriti. Očekujte poziv bivše ljubavi. Dosta ste napeti.

BIK
Danas vam sve teško pada, najradije biste prespavali dan, ali se od vas očekuje da na poslu budete ažurni. Moguće je da će bliskim ljudima ili starim prijateljima biti potrebna vaša pomoć. Nerešeni ljubavni problemi vas opterećuju, pokušajte da udahnete duboko i smanjite konfuziju u glavi. Bolovi u mišićima.

BLIZANCI
Pokušajte da ne rizikujete, posebno kada su u pitanju novac, dragocenosti, složena i skupa oprema. Najbolje je da se uzdržite od velikih kupovina, na prvom mestu neplaniranih. Moraćete da se potrudite da izbegnete nesuglasice i sukobe sa voljenom osobom, posebno popodne, kada ćete biti posebno emotivni. Pod stresom ste.

RAK
Finansijska kriza vas je ozbiljno uzdrnala, priliv novca koji ste očekivali nije stigao i to vam je poremetilo planove. Podelite “muku” sa partnerom, moguće je da će imati rešenje za vaše probleme. Gledajte da vas nesuglasice u porodici previše ne isteraju iz takta. Danas vam je ionako težak dan.

LAV
Odličan dan da proširite mrežu kontakata i povezivanje sa ljudima sa kojima biste mogli da sarađujete u budućnosti. Takođe, danas su mogući finansijski problemi, ali ovo je kratkog daha – nemojte da se nervirate, sve će ubrzo biti rešeno. Očekujte poziv od osobe koja vam se dopada. Unosite više vode.

DEVICA
Pred Devicama je plodonosan dan, konačno će dobiti odgovore na pitanja koja ih muče u poslednje vreme. Popodne su moguća nova poznanstva koja bi za slobodne mogla da prerastu u nešto više. Da li će dobiti romantičan epilog, zavisi isključivo od vas. Osećate se dobro.

VAGA
Budite oprezni danas, imajte malo više razumevanja i tolerancije prema kolegama. Ako sa nekim pregovarate o finansijama, pokušajte da izanalizirate sve detalje i napravite dogovor “na papiru”. Moguća su prijatna iznenađenja, uključujući i romantična. Novo poznanstvo će pokrenuti promene nabolje. Osećate se dobro.

ŠKORPIJA
Dobar dan za izlete, kao i za bilo kakve neobične aktivnosti. Samo izađite iz rutine i sledi vam uspeh! Ovo nije najbolji dan za zabavljanje, moguće je da će vam se dopasti “pogrešna” osoba, ona koja ne zaslužuje vašu pažnju. Nemojte da delite tajne sa drugima, posebno sa osobama koje ne poznajete dobro. Zdravlje je dobro.

STRELAC
Moguće je da ćete dobiti važne informacije koje će uticati na dugoročne planove i projekte na poslu. Ne podležite manipulaciji, čvrsto i smireno branite sopstveni stav. Dobar dan za sitne kupovine. U ljubavi ste nemirni, neko vam je “zapao za oko”, ali niste raščistili sadašnju situaciju. Uznemiren želudac.

JARAC
Dobar dan za kuću i poslove vezano za dom. Ako su vam se danas najavili gosti, to je dobra vest – donose sjajne vesti, ali i poklone! Ako putujete, proverite da li ste sve spakovali. Velika je mogućnost da ste nešto zaboravili, što će vam napraviti probleme. U ljubavi mirno more. Osećate se dobro.

VODOLIJA
Očekuje vas naporan dan. Pravilno rasporedite vreme, da ne biste bili u zaostatku. Sredinom dana mogući nesporazumi. Uveče je moguć “težak” razgovor sa partnerom, ključno je da budete otvoreni i rešite nedoumice koje oboje imate. Slobodni raspoloženi za flert. Moguć pad energije.

RIBE
Ribe će imati veoma lep dan, prepun prijatnih iznenađenja. Budite istrajni i nadajte se uspehu. Poželećete da trošite preko mere, ali ne brinite, uskoro stiže dobitak. Očekujte poziv od osobe koja vam se duže vremena sviđa. Biće strasti! Dobro se osećate.



Izvor: Mondo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar