Legendarni Brazilac očajan zbog Mitrovićeve kazne: Ne možemo da igramo kao do sada!

Vilijan tvrdi da je kazna za srpskog reprezentativca nezaslužena i previsoka

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Aleksandar Mitrović kažnjen je sa osam utakmica neigranja u Engleskoj, jer je verbalno napao i vukao za ruku sudiju Krisa Kavanoa, na meču FA kupa protiv Mančester junajteda.

Srpski fudbaler od tada se ne pojavljuje u javnosti, a njegov Fulam će sada imati znatno teži zadatak da ostane u gornjem domu Premijer lige. Čini se da su se već oprostili od borbe za mesto koje vodi u UEFA Ligu konferencije. Srbin je dao 12 golova ove sezone za Fulam i najbolji je igrač tima.

Brazilac Vilijan koji je leto stigao kao veliko pojačanje na stadion “Krejven kotidž”, iza sebe ima bogato iskustvo igranja u Premijer ligi za Čelsi i Arsenal, govorio je o tome koliko će Fulamu biti teško bez Aleksandra Mitrovića.

– Nije isto, ne možemo da igramo kao do sada da gurnemo loptu napred i da očekujemo da je Mitro zadrži – jasan je Vilijan.

Otkrio je Brazilac i kako se Aleksandar Mitrović ponaša na treninzima posle kazne.

– Generalno je okej, ali je tužan jer ne može da nam pomogne. Biće baš teško bez našeg najboljeg igrača.

Vilijan tvrdi da je kazna za srpskog reprezentativca nezaslužena i previsoka. Slično mišljenje izneo je pre neki dan u razgovoru za Kurir i Nenad Milijaš.

– Nije da je napao sudiju, bilo je to u žaru borbe. Nije ga udario, možda da je dobio tri, ili četiri utakmice, ali ovo je zaista previše i potpuno neopravdano.

Vilijan je takođe dobio crveni karton protiv Mančester junajteda, jer je loptu zaustavio rukom. To je bio i razlog zašto je Aleksandar Mitrović pobesneo i onako reagovao prema sudiji Kavanou.

– Mančester junajted je veliki klub, ali mi smo kontrolisali situaciju, trebalo je da im damo tri gola. Kada sam video da gleda VAR znao sam da će promeniti odluku, nisam namerno igrao rukom, bila je uz telo. Očekivao sam žuti, crveni me je zaprepastio – objasnio je Brazilac.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar