Bred Pit prodao LUKSUZNO imanje: Pričalo se da je UKLETO, a od cifre će vam se zavrteti u glavi

Nekadašnji dom najslavnijeg holivudskog para se prostire na četiri hiljade kvadratnih metara

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Početkom godine, u januaru, kao bomba je odjeknula vest da je slavni holivudski zavodnik Bred Pit na tržište stavio luksuzno imanje, na kom je odgajao decu sa bivšom suprugom, Oskarom nagrađenom Anđelinom Džoli.

Četiri meseca kasnije, prodaja monumentalnog imanja na obroncima Los Anđelesa je finalizovana.

Esktravagantan dom u kom je Pit živeo sa Džolijevom i njihovo šestoro dece zvanično je prodat. Vila se nalazi u Los Felizu, a glumac ga je prodao za tričavih 39 miliona dolara, tačnije 36 miliona evra.

Nekadašnji dom najslavnijeg holivudskog para se prostire na četiri hiljade kvadratnih metara i privatnost njenim novim vlasnicima je zagarantovana visokom ogradom od žice i gustog prirodnog prstena drveća od 3,5 metra.

Zvezda filmova “Troya” i “Once upon a time ih Hollywood” kuću je kupio 1994. godine za 1,7 miliona dolara.

Ono što je posebno interesantno, jeste ono što se oko kuće događalo sredinom devedesetih godina, kada je mladi Bred kupovao imanje od nešto starije kolegice Kasandre Piterson, najpoznatije po svojoj ulozi Elvire, gospodarice tame.

Kako i priliči toj horor komediji i njenom liku Elvire, glumica je odlučila da proda svoj dom jer je, kako je tvrdila, bio zaposednut duhovima.



Izvor: Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar