Tea Tairović krije bogatog biznismena: Već dve godine je u TAJNOJ VEZI sa pevačicom, a evo čime se bavi

Pevačica Tea Tairović krije dečka

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/RTV PINK

Pevačica Tea Tairović važi za jednu od najtraženijih pevačica mlađih generacija, a mnogi je nazivaju i ”kraljicom bakšiša”.

Ipak, mnoge intrigira i njen ljubavni život, naročito jer o svojim partnerima ne govori i ne otkriva njihov identitet, a neretko govori i da nema emotivnog partnera.

Međutim, kako se navodi, pevačica je već dve godine u ljubavnoj vezi sa izvesnim Ivanom K., koji javnosti nije poznat, ali je kako se priča, veoma imućan, prenosi Kurir.

On se dugo bavio privatnim biznisom, a danas trgovinom kriptovaluta. Kako pomenuti mediji prenose, on se sam hvali odnosom sa pevačicom. Navodno govori kako Tea svoje slobodno vreme provodi sa njim, ali i da je veoma ljubomorna i posesivna.

Ivan K. živi luksuzan život, skupocena garderoba, izlasci i egzotina putovanja, a sa Teom ga je navodno upoznao Bora Santana.

– Tačno je da smo radili zajedno njegov rođendan. Ja njega znam mnogo dugo, samo mi nikad nismo pričali o tim stvarima ko je s kim, ali ako se on hvali po gradu, onda je najbolje da s njim kontaktirate. On je imućan čovek, tako da je sve moguće – rekao je Bora za pomenute medije.



Izvor: Republika

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar