Objavljeno pod kojim BROJEM će nastupati Luk Blek na Evroviziji: Ima veliku SIMBOLIKU za naš narod

Sve zemlje koje učestvuju u ovom takmičenju odabrale su svoje predstavnike, a sada je zvanično poznat i brojevi pod kojima će nastupati

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Najprestižnije muzičko takmičenje “Evrovizija” zbog celokupne situacije u zemlji koja je pobedila 2022. godine, biće održano u Velikoj Britaniji.

Sve zemlje koje učestvuju u ovom takmičenju odabrale su svoje predstavnike, a sada je zvanično poznat i brojevi pod kojima će nastupati.

Naš predstavnik, Luka Ivanović, poznatiji kao Luk Blek, na velikoj muzičkoj sceni izvodiće numeru pod nazivom “Samo mi se spava”, a sada je zvanično saopšten i broj njegovog nastupa.

– Srbija nastupa pod rednim brojem 3, u prvom polufinalu “Pesme Evrovizije 2023” – objavljeno je na zvaničnom sajtu “Evrovizije”.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 𝐄𝐮𝐫𝐨𝐜𝐡𝐚𝐭 𝐒𝐞𝐫𝐛𝐢𝐚🇷🇸 (@eurochatserbia)

U narodu postoje razna verovanja u simboliku broja tri, a osnovno je da trojka donosi sreću, što se nadamo da će biti i u ovom slučaju. Sa druge strane, iz hrišćanske perspektive, osnovno razumevanje broja tri predstavlja međusobno pozdravljanje Svetog Trojstva – Oca, Sina i Duha Svetog.

Iako su mišljenja i reakcije o ovogodišnjem predstavniku naše zemlje u narodu podeljena, nema sumnje da će tog 9. maja u prvom polufinalu cela zemlja biti uz Luka i dati mu veliku podršku pred najveći izazov u svom životu.



Izvor: Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar