Inter i Mesi? Moguće je

Pouzdani izvori iz Argentine danas su objavili da će klub iz Milana spremiti ponudu za Argentinca ukoliko mu propadne povratak u Barselonu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Lionel Mesi gotovo sigurno neće produžiti ugovor sa Pari Sen Žermenom, a zna se i da želi da ostane u Evropi, pa brojni klubovi merkaju čitavu situaciju.

Utisak je da Barsa ima prvenstvo prolaza zbog posebnog mesta u Mesijevom srcu, ali njegov povratak nije nimalo jednostavan i biće potrebno mnogo faktora da se ispuni.

Za početak, neophodno je da Đoan Laporta napravi prvi korak, da se lično izvini Mesiju za onakav rastanak od pre dve godine. Nakon toga, Barsa će značajno morati da smanji platni budžet i da spusti plate određenim igračima, a verovatno i da proda nekog od prvotimaca.

Čak ni to ne mora da znači da će Barsa moći da vrati Mesija, jer se strahuje od UEFA i istrage oko slučaja “Negreira”. Kao što se zna, Barsa je pod istragom Tužilaštva u Španiji, a sada se uključila i UEFA koja po svaku cenu želi da pronađe način i razlog da kazni Katalonce i zbog osnivanja Super lige Evrope.

Zbog svega toga, Inter pomno prati situaciju, a ključ drži – Havijer Zaneti. Nije tajna da su Zaneti i Mesi u odličnim odnosima i tu argentinski konekciju želi da iskoristi i Inter.

Na “Meaci” su svesni da je Barsa prva u trci, ali i da se nalazi u veoma teškoj poziciji iz gore navedenih razloga.

Pouzdani izvori iz Argentine danas su objavili da će Inter spremiti ponudu za Mesija ukoliko mu propadne povratak u Barselonu.

Da bi ga privoleli, biće neophodno da projekat bude jak, jer je jasno da Inter ne može finansijski da parira Pari Sen Žermenu.

Malo ko veruje da će Simone Inzagi ostati na klupi, tako da je izvesno da Inter čeka novi početak od leta…



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar