Mogao je samo da VRIŠTI: Otišao na pecanje, pa video prizor iz noćne more (VIDEO)

Ribolovac je doživeo scenu zbog koje mnogi nikada više ne bi ušli u more

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen TikTok/@blackpointoutdoor

Jedan zaljubljenik u podvodni ribolov snimio je zastrašujući trenutak kada ga je ogromna morska neman vukla kroz vodu nakon što mu je ukrala ulov.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Snimak koji je za nekoliko dana videlo više miliona ljudi počinje tako što Samjuel Vardner pliva među jatom riba. Onda je odabrao plen i savršeno precizno ga pogodio harpunom.

@blackpointoutdoor I thought he was gonna spool me lol#fish #OscarsAtHome #happy #greenscreen ♬ original sound – blackpointoutdoors

Međutim, ovaj radosni trenutak se momentalno pretvario u noćnu moru kada se iz dubine pojavio džinovski zlokobni oblik i zgrabio ribu sa koplja.

Semjuel je na krotko pokašao da otrgne svoj plen iz čeljusti predatora, ali mu nije uspelo pa se praznih šaka vratio na čamac.

Iako je izgubio bitku i poprilično se isprepadao, deluje da je ribolovac bio ekstatičan jer je vrištao od oduševljenja dok se peo na palubu.

@blackpointoutdoor I thought he was gonna spool me lol#fish #OscarsAtHome #happy #greenscreen ♬ original sound – blackpointoutdoors

Ispostavilo se da je stvorenje bilo velika kirnja, koja je inače ugrožena vrsta i lov na nju je zabranjen u mnogim delovima sveta. Može da naraste više od dva metra i pređe 200 kilograma težine, a najstariji primerci su imali oko 50 godina. Čak su zabeleženi slučajevi da su gutale cele manje ajkule.

Naravno, gledaoci su bili apsolutno skamenjeni prizorom na snimku.

– Ne čoveče, ja bih presekao najlon – glasio je jedan komentar.

– Bio bih tako uplašen da se najlon ne zamota oko nečega i povuče me u dubinu – nadovezao se neko.



Izvor: Objektiv.rs, daily star

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar