“Nema ih, ne odustajemo”: U potragu za nestilm mladićima u Dunavu uključili se i HELIKOPTERI

Traga se za Milanom Nikolićem, Milošem Markovićem, kao i Nenadom Trivkovićem

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs

Na mestu gde se okupljaju ekipe koje tragaju za nestalim mladićima, čiji se čamac prevrnuo prošle subote na Dunavu, primetne su jake policijske snage, kao i helikopteri.

Kako javlja reporter beogradskog medija kod restorana kod Renata ispod Pančevačkog mosta su bile četiri policijske marice, a primetni su i helikopteri koji nadleću iznad reke.

– Nema ih.. Potraga se nastavlja, ne odustajemo dok ih ne nađemo, rekao je kratko za medije Mane K., jedini od četvorice prijatelja koji je kobne večeri uspeo da prepliva reku.

Podsetimo, mladićima se čamac prevrnuo u Dunavu kada su se vraćali sa izleta na Beloj Steni, a nesreća se dogodila prošle subote oko 23 časova. Mane K. je uspeo da prepliva reku i kroz šiblje je pešaka pronašao prvu kuću u kojoj je zatražio pomoć.

Traga se za Milanom Nikolićem, Milošem Markovićem, kao i Nenadom Trivkovićem.

Porodica od jutros traga za najbližima

Okupljeni građani su jutros oko 9 časova krenuli u veliku potragu, jedna grupa je krenula peške, dok je druga grupa u potragu išla čamcima.

Oni koji učestvuju u potrazi imaju zaštitnu opremu i podeljeni su u sedam grupa. Oni prolaze pored reke, kroz šiblje, blato i mulj.



Izvor: Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar