Tereza je postala prva POLICAJKA u selu, a onda doživela STRAHOTU od oženjenih kolega: Neće više da ćuti

Ona je podnela tužbu u kojoj tvrdi da su je tokom četiri godine na poslu nemilosrdno maltretirali

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Selo u Mičigenu u Sjedinjenim Državama dobilo je svoju prvu policajku, a onda su je u stanici navodno primorali na oralni s*ks sa oženjenim kolegom.

Tereza ​​Vilijams (35) ušla je u istoriju kada je postala prva žena u seoskoj policijskoj službi u Ajron Mauntinu, da bi onda navodno bila podvrgnuta uvrnutim “ritualima inicijacije”. Ona je podnela tužbu u kojoj tvrdi da su je tokom četiri godine na poslu nemilosrdno maltretirale njene kolege i nadređeni.

Od oktobra 2017, samo nekoliko nedelja nakon što je Vilijamsova primljena, njeni kolege policajci počeli su da je primoravaju na niz s*ksualnih radnji nad drugim policajcem.

– Samo zato što nosite značku i policajac ste, to ne znači da ste iznad zakona. To ne znači da možete da se ophodite prema ljudima kako god želite – rekla je Tereza za lokalne medije, prenosi Dejli star.

Žena je takođe navodno naterana da ispija viski i poljubi Džozefa Dimu, zamenika direktora policijskih službi, kako bi bila “inicirana” u tim.

– Vilijamsova je odbila i rekla da je cela ta stvar izmišljena. Dima je odgovorio da je to neophodno i da svi to moraju da urade po protokolu. Da bi to navodno demonstrirao, Dima je prvi popio viski sa bivšim okružnim dispečerom, a zatim ga je poljubio – navodi se u tužbi.

U nastavku piše da je Tereza na kraju podlegla pritisku i popila “šot” viskija, nakon čega ju je Dima poljubio i izjavio da je ona sada zvanično deo tima.

Mnogo ozbiljniji incident prijavljen je kada je Terezin oženjeni partner u policiji Gart Budek, navodno policajku naterao na oralni s*ks.

Gregori Grant, advokat optuženih Brudeka, Dime i trećeg policajca Eda Matsona, odbio je da komentariše slučaj.

 



Izvor: Objektiv.rs, daily star

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar