Andreana Čekić se ODSELILA iz Srbije: Vratila se u grad u kojem je odrasla, a evo kad je donela odluku

Pevačica progovorila o svemu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Instagram/andreanacekic

Pevačica Andreana Čekić odrasla je u austrijskoj prestonici, a pre više od decenije preselila se u Beograd.

Andreana Čekić od prošle godine ponovo živi u inostranstvu.

– Ja sam iz Beča putovala za Srbiju, pošto sam tamo odrasla, odatle sam dolazila kada sam se takmičila u “Zvezdama Granda”. Kada sam odlučila da ostanem neko vreme u Beogradu, nisam baš planirala da to bude jedanaest godina. Šta znam, u januaru sam odlučila da se vratim tamo, da mi baza bude u Beču i mislim da je pravo vreme bilo za to – kazala je ona pre nekoliko meseci.

– Tamo je skroz drugačija energija, bar za mene, ali ja uvek govorim isključivo u svoje ime, možda se nekome ne dopada taj ili neki drugi grad, ali ja tamo uživam i kad izađem negde, i u šetnji sa svojim kučićima, a ja to ovde ne mogu – priznala je tada pevačica za “Telegraf”, te istakla da više ne želi da javno eksponira svoj privatni život.

– Nećeš mi zameriti ni ti, a ni moja publika, ja sam odlučila da stvarno više ne pričam javno o svom ljubavnom životu iz razloga što sam ja u prethodnoj vezi prošla zaista jednu medijsku torturu i jako je bilo teško za mene sve to da podnesem. Naravno, naučila sam da se nosim s tim, ali sam sada odlučila i da sve sačuvam za sebe, barem onoliko koliko ja to mogu. Bitno je da sam ja stvarno srećna i ispunjena – rekla je Andreana, koja iza sebe ima jedan brak.

BONUS VIDEOIzvor: Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar