Tragičan KRAJ potrage majke dvoje dece: Izašla da prošeta psa, pa NESTALA bez traga

Porodica je obaveštena i „razorena“, kaže on

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ Facebook/ Nicola Jane Bulley

Pomoćnik šefa policije Piter Loson potvrdio je večeras da je juče u reci pronađeno telo nestale Nikole Buli.

Porodica je obaveštena i „razorena“, kaže on, a prenosi Sky News.

Nikola Buli, majke dvoje dece, poslednji put je viđena 27. januara dok je šetala psa pored reke u Sent Majkls nakon što je svoje ćerke od šest i devet godina ostavila u školi.

Njen telefon pronađen je nešto više od 20 minuta kasnije na klupi koja gleda na obalu reke, dok je njen pas trčao u okolini.

Nestala majka dvoje dece Nikola Buli snimljena je na sigurnosnoj kameri na dan kada je nestala, dok forenzičar iznosi šokantne tvrdnje i navodi da ona nije upala u reku kao što policija misli.

Fotografije su uzete sa kamera u njenoj kući, a na njima se vidi da Buli samo nekoliko sati pre nego što je nestala.

Nikola se na snimcima može videti u dugoj jakni, helankama i čizmama za hodanje sa kosom zavezanom u rep pre nego što je krenula u šetnju.

Ove informacije dolaze nakon što Peter Faulding, svetski poznati forenzičar, koji je i ronilac u policiji i koji je radio na stotinama slučajeva širom jugoistoka, izjavio da veruje da je malo verovatno da je rečna obala tačan odgovor za rešenje ove misterije.

Forenzičar je naveo i da se, prema njegovom mišljenju nije uzelo u obzir dovoljno faktora, što sugeriše da je telefon nestale Buli mogao da bude ostavljen na klupi kao mamac.

– Ja lično mislim da bi ovaj telefon mogao da bude mamac. Suočili smo se s utapanjem pre nekoliko godina kada je muškarac ušao u reku, a njegov pas vrištao uz obalu reke kada smo stigli tamo. Kada smo stigli, pas je zavijao i bukvalno je pokazivao gde se nalazi. Ostao je kod svog vlasnika. Telefon na klupi, mislim, morate se pitati, normalno bi bilo da neko ima telefon u ruci, pogotovo ako hoda okolo, naveo je Faulding.

BONUS VIDEO:



Izvor: SkyNews

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar