Najgori PIROMAN ikada: Pogledajte kako se završio pokušaj OSVETE ozloglašenom hirurgu (VIDEO)

Nepoznati muškarac sa kacigom je usred noći dovukao kanister benzina, ali je napravio spektakularnu grešku u proceni

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen Twitter/@ColombiaOscura

Snimak “najgoreg piromana ikada” iz kolumbijskog grada Viljavisenija postao je viralan nakon što je nekako uspeo da zapali samo sebe.

Kako prenose lokalni mediji nepoznati muškarac sa kacigom je usred noći dovukao kanister benzina ispred privatne ordinacije jednog hirurga. Sigurnosna kamera sa obližnje kuće snimila je kako prilazi objektu, ali tu nastaje problem, makar za njega.

Možda ga je omela kaciga, a možda je kanister bio previše težak, ali sve u svemu, on je počeo da prosipa gorivo po trotoaru kao da ne vidi ispred sebe. Uspeva i da se oklizne par puta, da bi onda odjednom buknula ogromna vatrena kugla.

Sledećeg momenta se vidi kako piroman u pokušaju beži iz vatre sa jaknom u plamenu.

Prema nekim verzijama priče, koje kruže društvenim mrežama, to bi bila osveta vlasniku ordinacije, kontroverznom hirurgu koji je, navodno, izazvao smrt nekih svojih pacijenata. Ove insinuacije međutim nisu podržane nikakvom optužnicom ili zvaničnom istragom.

Jedino što je poznato je da je hirurg podneo prijavu protiv nepoznatog lica zbog štete na svom objektu i pokušaja upada, piše portal Kalle Blue Radio.

BONUS VIDEO:Izvor: Objektiv.rs, Kalle Blue Radio

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar