“Gospođo, gde vam je odeća?” Skinula se u avionu, GRIZLA STJUARDESU, pa probala nešto sumanuto (VIDEO)

Navodno je doživela nikotinsku krizu zbog koje je pomahnitala

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen Twitter/@pilot_litvinov

 

Na letu ruske nacionalne kompanije Aeroflot nastao je potpuni haos na 10.000 metara kada se jedna putnica skinula u toples, ugrizla stjuardesu i pokušala da upadne u kokpit aviona. Ruski mediji pišu da je Anželika Moskvitina (49) bila pod dejstvom alkohola na letu iz Stavropolja za Moskvu, a da je razlog njenog divljanja bila nikotinska kriza.

Izbezumljena putnica je insistirala da želi da zapali cigaretu, a kada joj se želja nije uslišila, nastao je haos. Skinula je košulju, počela da divlja, a putnici biznis klase morali su da pomognu osoblju da je veže i smiri.

“Gospođo, sedite i obucite se. Gde vam je odeća”, viknuo je upravnik na Anželiku, a ona je hladno odgovorila. “Da li ste svesni da vi kršite pravila?” Stjuard joj je odgovorio. “Ovde su deca. Morate to poštovati.” Nije odustala.

“Poštujem decu. Štaviše, obožavam decu. Svesna sam da ću završiti u ludnici ili zatvoru, ali želim u kokpit! Možeš da me ubiješ, ali ja želim da zapalim cigaretu… Naravno, nakon što je ujela stjuardesu, osoblje je moralo da interveniše. odmah po dolasku u Moskvu, Moskvitina je privedena i stavljena na “crnu listu” Aeroflota.

BONUS VIDEO:Izvor: Objektiv.rs, Mondo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar