Potresno pismo Alvešove žene: Rasuta sam na 1000 delova, ovo je najteža odluka u mom životu! (VIDEO)

Za samo mesec dana ostala bez dva najveća oslonca u životu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen/ instagram

Manekenka i supruga slavnog brazilskog fudbalera Danija Alveša, Žoana Sanz, trenutno prolazi kroz najteži period u životu, jer je za samo mesec dana ostala bez dva najveća oslonca u životu.

Početkom godine Žoani je preminula majka, za koju je bila izuzetno vezana, a samo nekoliko dana kasnije uhapšen je njen suprug Dani Alveš.

Podsetimo, Alveš je uhapšen 30. januara pod sumnjom da je počinio seksualni napad na ženu u jednom noćnom klubu u Barseloni. On je negirao ovo delo. Sudija je nakon saslušanja Alveša, žrtve i svedoka odlučio da se fudbaler zadrži u pritvoru bez mogućnosti puštanja uz kauciju.

Dan nakon što je posetila svog srupruga Danija Alveša u “Brajns 2” zatvoru u Barseloni, španska manekenka Žoana Sanz odlučila je da od svega pobegne u Pariz.

Ona je na svom instagram profilu objavljivala snimke i slike kako uživa u francuskoj prestonici dok njen dragi leži u zatvoru.

Pošto se zbog ovoga našla na udaru kritika, manekenka se oglasila na instagramu objavivči jednu veoma potresnu objavu posvećenu majici.

– Pre tačno mesec dana sam morala da donesem najtežu odluku u životu – da te pustim. Još uvek imam osećaj da ćeš me dočekati sa oduševljenjem kada dođem kući. Toliko mi fali tvoj zagrljaj i da te vidim kako se smeješ ili plešeš. Treba mi tvoja radost. Rekla si mi da ne plačem i obećavam da ću se potruditi da ne plačem. Živim najteže dane, ali me ta unutrašnja hladnoća uvek prati. Ponekad me razbije u hiljadu delova. Osećam se usamljeno, znaš? Rekla si mi da je majčina ljubav jedinstvena. Nemojte me kažnjavati li osuđivati ako me vidite kako plešem ili se smejem, samo pokušavam da zalečim svoje rane na svoj način. Na način koji je dobar za mene, onako kako bi i moja majka htela – napisala je nautešna Žoana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Joana Sanz (@joanasanz)

Podsetimo, suđenje Daniju Alvešu će potrajati zbog mnogobrojnih dokaza i svedoka, a u slučaju da se utvrdi da je kriv, preti mu kazna od 12. godina zatvora.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar