Ovo je majka troje male dece koja je danas POGINULA kod Prijepolja: Komšije u SUZAMA

Inače, Marija je ćerka uglednog ugostitelja sa Zlatibora, koji je za medije potvrdio da je izgubio ćerku

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/facebook

Marija B. (35) sa Zlatibora stradala je danas u saobraćajnoj nesreći kada je iz još uvek neutvrđenih razloga sletela automobilom Skoda sa kolovoza i zakucala se u zaštitnu ogradu. Sumnja se da je uzrok nesreće bio klizav kolovoz.

Nesrećna žena je majka troje male dece, koja su bila sa njom i ocem u kolima. Jedno od dece je teže povređeno i prebačeno je u bolnicu u Beograd, a jedno lakše i ono je medicinski zbrinuto u Prijepolju.

Leva strana automobila je potpuno uništena, pa je teško bilo osloboditi teže povređeno dete i izvući telo žene koja je preminula na licu mesta.

Očevidac događaja koji se kretao iza škode, kaže da se nesreća desila potpuno neočekivano.

– Žena se kretala iz pravca Bistrice ka Priboju, vozila je najviše 50 do 60 kilometara po satu, a ja sam išao iza nje. U Stanjevinama, na mestu na kome se tik uz put do pre dve godine nalazila deponija ona je udarila u bankinu. I sam sam u šoku da se iz čista mira desi tragedija – kazao je očevidac za lokalni portal.

Inače, Marija je ćerka uglednog ugostitelja sa Zlatibora, koji je za medije potvrdio da je izgubio ćerku.

– Da, doživeli smo ogroman gubitak, ali vas molim da me razumete što u ovom momentu ne mogu da govorim. I dete nam je povređeno. Izvinite, ali nemam snage za razgovor – rekao je otac stradale Marije.

Komšije saosećaju sa porodicom i kažu da danas plače ceo Zlatibor jer je tuga pogodila poštenu, čestitu i vrednu porodicu.

– Dragan, Marijin otac je prvoklasni čovek. Odgajio je decu na pravi način i to su divni ljudi. Marija se dobro udala i rodila troje dece, od kojih je jedno još beba. Danas svi plačemo, čitav Zlatibor je pogodila vest o toj nesreći. Troje dece je ostalo bez majke, a svi mi bez jedne divne duše kakva je bila ta mlada žena – u suzama je rekao komšija.

BONUS VIDEO:Izvor: Republika

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar