Sportski direktor Juventusa: “Kupili bi smo psa i dali bi mu 3,5 miliona evra”

U javnosti su se pojavili šokantni audio snimci poziva čelnika Juventusa, govorilo se i o "bacanju para"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO:TANJUG

Neki snimci koji su se pojavili su šokantni i oni pokazuju kako se novac u Torinu rasipao i uglavnom je to bilo na pogrešan, nimalo razuzman način.

Zbog kršenja ugovora sa igračima Juventus je već ostao bez 15 bodova i tako izgubio svaku nadu da kroz tabelu izbori Evropu, pa će to morati da pokušaju da to učine kroz Kup takmičenje. No, nije tu kraj problemima jer “stara dama” strahuje da može ostati i bez 20 bodova, čime bi ispala iz lige.

Sada se za najtrofejniju italijansku ekipu koja ima čak 36 titula vezuje još jedan skandal.

Reč je o snimcima telefonskih razgovora sportskog direktora Juventusa Federika Čerbunija, koji obiluju kritičkim rečima na račun uprave kluba:
-Naši najgori igrači zarađuju koliko i najbolji u Atalanti. Zapata ima 1,8 miliona evra po sezoni. Kupili bi smo psa i dali bi mu 3,5 miliona evra- rekao je Čeburni, a prenosi portal “Corriere della Sera”.

Takođe je kritikovao svog prethodnika, Fabia Paratićija, jer je potpisao, između ostalih, Gonzala Iguaina.

-Bili smo previše arogantni na tržištu transfera. Fabio je kupio Higuaina za 90 miliona evra. Pre pet godina, Fabio bi uzeo Gabriela Žesusa za 10 miliona evra i prodao ga za 90 miliona evra- rekao je sportski direktor kluba.

Na snimcima je i izjava predsednika kluba Andreje Anjelija o troškovima kluba:
-Ako pogledamo period od 2010., kada sam došao, do danas, u zadnja tri dana prozora napravili smo sr***a, bacili smo 60-70 miliona evra- rekao je on.

Alegrijevi igrači trenutno su na 10. mestu sa 26 bodova. Napoli vodi (56 bodova) ispred milanskog Intera (43 boda) i Milana (41 bod).

Juventus će u Kupu igrati protiv Intera u polufinalu i za sada mu je to jedina nada da može da napravi nešto od sezone koja je izgleda ipak davno završena i jedna je od najgorih u posljednjih 20 godina italijanskog giganta.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar