“Karijera mi je otpočetka bila bombastična”: Ceca se prisetila PRVOG KONCERTA, imala je samo 20 godina

Istakla je da se koncerta i dan danas, nakon 30 godina, u detalj seća

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: NKostic

Iako ima karijeru dugu više od tri decenije, Ceca Ražnatović se i dalje seća svog prvog koncerta.

Zajedno sa svojim prijateljem, pevačica je evocirala uspomene sa svog prvog solističkog koncerta koji je održala pre 30 godina na stadionu Tašmajdan.

Nakon što je otišla u studio koji se nalazi baš u samom srcu Tašmajdana, Ceca je želela da obiđe stadion kako bi se prisetila jednog od njoj najznačajnijih momenata u karijeri.

– Dolaskom kod Vukse u studio evocirala sam svoje uspomene na koncert iz 1993. godine, što je bio i moj prvi solistički koncert. Tada i sada je to bila ogromna stvar za jednog izvođača – započela je priču Ceca.

Istakla je da se koncerta i dan danas, nakon 30 godina, u detalj seća.

– Imala sam samo 20 godina. Vratio mi se flešbek, sećam se i dan danas bine, kako sam stajala, šta sam nosila. Takvu energiju nikada neću zaboraviti. Otpevala sam “Kukavicu” 12 puta, pesmu “Zaboravi” 11 puta, to je bilo potpuno ludilo – kaže Ceca.

Stadion je bio pun, atmosfera je bila dovedena do usijanja. Ceca kaže da je iz trenutne perspektive jako ponosna na uspeh koji je tada napravila.

– Kada se okrenem iza sebe, mogu sa punim pravom da kažem da mi je karijera od početka bila bombastična. Izuzetno sam ponosna – ispričala je Ceca.

BONUS VIDEO:



Izvor: Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar