Prvo oglašavanje Dee Đurđević nakon OZBILJNE OPERACIJE: Evo šta je voditeljka poručila (FOTO)

Pre četiri godine doživela jezivu nesreću

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/Printscreen

Voditeljka “Pinka” Dea Đurđević je četiri godine nakon strašne saobraćajne nesreće morala ponovo da se podvrdgne novoj operaciji ruke.

Voditeljka se sada prvi put oglasila na Instagramu nakon ozbiljne operacije.

– Dragi moji ljudi, hvala vam svima na neizmernoj podršci. Juče mi je prof. dr Marko Bumbaširević operisao šaku i konačno smo skinuli ortozu. Ovo je bila veoma zahtevna operacija koju samo on može da uradi u Evropi. Trebalo mi je mnogo da se psihički pripremim za novu intervenciju i sad se osećam fantastično. Beskrajno sam zahvalna dr Bumbašireviću što mogu da koristim svoju ruku i što ću je tek koristiti u punom kapacitetu. Učinio je nemoguće. Sada još jače. Kada je najteže onda se najlepše smejemo i najjače se borimo – napisala je Dea.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели DEA Djurdjevic_official (@deadjurdjevic_official)


Podsetimo, lepa voditejka nedavno je otkrila da je imala 21 operaciju do tog momenta, ali da je preživela tri kliničke smrti.

– Imala sam 21 operaciju, tri kliničke smrti, više od 100 uspavljivanja… Bila sam 24 sata na morfijumu i toliko je bolelo da sam i pored toga primala lekove protiv bolova. Nisam mogla da se pomerim od svih povreda i lomova koje sam imala. Moj posttraumatski sindrom je bio jako intezivan i zbog toga sam često provodila vreme sa psihijatrom – rekla je Dea.

BONUS VIDEOIzvor:

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar