“Doveo nas je na ivicu TREĆEG svetskog rata”: Tramp dvominutnim GOVOROM osuo paljbu po Bajdenu (VIDEO)

Tramp je rekao da je njegov naslednik "najkorumpiraniji predsednik u američkoj istoriji"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Twitter/@DonaldJTrumpJr

Bivši američki predsednik Donald Tramp pokrenuo je seriju napada na predsednika Džoa Bajdena, oštro osuđujući njegovo obraćanje o stanju nacije.

Dok se sala Predstavničkog doma polako praznila, Trampov tim je tvitovao unapred snimljeni video njegovog “odgovora” na stanje nacije.

Tramp je optužio Bajdena da “nas je doveo na ivicu Trećeg svetskog rata” zbog svog vođenja rusko-ukrajinskog rata i da je njegov naslednik “najkorumpiraniji predsednik u američkoj istoriji”.

U “vatrenom” dvominutnom videu, Tramp je opisao SAD kao zemlju pod opsadom imigranata na južnoj granici, poremećenu političkom korupcijom iz Bajdenove administracije i pogođenu inflacijom.

Tramp je optužio Bajdena i “radikalne demokrate” za neuspeh u imigraciji i kriminalu i osudio predsednikovo postupanje sa transrodnim pitanjima.

– Njegova administracija vodi rat protiv slobode govora. Pokušavaju da indoktriniraju i osakate našu decu. On nas vodi na ivicu Trećeg svetskog rata. A povrh svega, on je najkorumpiraniji predsednik u američkoj istoriji – rekao je Tramp.

Tramp je rekao da su milioni imigranata bez dokumenata “prešli našu južnu granicu” i da narko karteli “sada grabe milijarde dolara od šverca droge da bi ubili naše ljude i našu decu”, prenosi “Jutarnji list”.

– Divlje ubice, silovatelji i nasilni kriminalci puštaju se iz zatvora kako bi nastavili svoj zločin – rekao je Tramp.

Tramp je takođe okrivio gospodina Bajdena za visoku inflaciju i optužio ga da je protiv njega nameštao Ministarstvo pravde.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar