Pamtimo je kao Maju Ljutić iz serije “Stižu dolari”: Pogledajte kako izgleda 19 godina nakon toga (FOTO)

Mnogi je nisu prepoznali

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Glumica Dubravka Kovjanić se proslavila ulogom u seriji “Stižu dolari”. Tumačila je lik prelepe Maje Ljutić i osvojila je srca publike kraj malih ekrana.

Svi su se divili njenoj lepoti i talentu, pa su joj predviđali sjajnu budućnost na televiziji, ali ona se opredilila za drugi put. Karijeru je nastavila da gradi u pozorištu, a danas je i profesorka na Fakultetu savremenih umetnosti u Beogradu.

Ona se 19 godina nakon snimanja kultne serije dosta promenila. Glumila je u serijima “Tajkun”, “Močvara”, “Nečista krv”, i “Branilac” , ali mnogi nisu znali da je to ista glumica koja je tumačila Maju. Sada ćemo je gledati u novom filmu “Usekovanje”.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели FILM USEKOVANJE (@usekovanje.film)

Dubravka Kovjanić je rođena u Beogradu 5. oktobra 1979. godine. Glumu je diplomirala na Akademiji umetnosti u Novom Sadu u klasi profesora Bore Draškovića. Igrala je u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, Zvezdara teatru, Madlenijanumu, Narodnom pozorištu Sombor, Narodnom pozorištu Kruševac, Beogradskom dramskom pozorištu, Pozorištu Duško Radović, Pozorištu na Terazijama, Bitef teatru. Takođe, se bavila i sinhronizacijom animiranih i igranih filmova i serija za studio “Prizor”.

BONUS VIDEO:



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar