Vučić: Kada kažete STRANIM AGENTIMA istinu, uvek će vam reći da ste pijani (VIDEO)

Predsednik je istakao da nikada u životu nije probao drogu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen

Gostujući večeras u Nacionalnom dnevniku na televiziji Pink, predsednik Srbije Aleksandar Vučić je odrgovarajući na pitanje novinarke prokomentarisao izjavu nekadašnjeg lidera Demokratske stranke, Bojana Pajtića da je sinoć predsednik bio pod dejstvom opojnih supstanci.

– Verovatno svaki put kada zaštitite svoju zemlju i kada kažete da neko može nešto da sanja i kada kažete stranim agentima, poput onih kojima sam se obratio u tom trenutku da lažu, da govore neistinu, uvek će vam reći da ste pijani i da ste pod dejstvom supstanci. Nikada u životu nisam popio šolju kafe, nikada nisam zapalio cigaretu, nikada u svom životu nisam video nikakvu drogu. Kada sam imao 17 godina, igrala se utakmica Željezničar – Crvena Zvezda, tada sam prvi i poslednji put video kako neki momci duvaju lepak. I sa njima se posvađao, da ne objašnjavam šta je dalje bilo. Nikada više u životu ništa slično nisam video, nikada probao –  rekao je Vučič i dodao:

– Hoću samo ljudima da kažem da vide o kakvim je lažovima reč. Ali tome nema kraja i nikada neće biti kraja. Za sve ove supstance Pajtić i ja da idemo u neke institucije, ako postoje za to, da ustanovimo ko je koristio opojne supstance, on ili ja. Samo da ne pobegne kao sa poligrafa prošlog puta. Ja otišao, prošao poligraf, a on odustao – bio je jasan predsednik.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar