Dubravka Mijatović je imala DVA BRAKA sa kolegama: Ovako je prvi muž govorio o glumici

Ostali su u prijateljskim odnosima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Popularna glumica, Dubravka Mijatović je pre Marinka Madžgalja, sa kojim je dobila ćerku Saru, bila u braku sa kolegom, popularnim glumcem Goranom Radakovićem.

Davne 1998. godine, na snimanju filma “Tri palme za dve bitange i ribicu”, lepa Duda imala je glavnu ulogu.

Na snimanju filma koji je osvojio srca publike partner joj je bio Goran Radaković kojeg šira publika osim po ovom filmu pamti i po ulogama u serijama “Sinđelići” , “Vratiće se rode” i “Žene sa Dedinja”, kao i mnogim drugim.

Njih dvoje su ušli u brak 2000. godine i dobili ćerkicu Ivu, međutim njihova ljubavna priča nije dugo potrajala.

Kada su shvatili da im ne ide zajedno, odlučili su da se rastanu, a u godinama koje su usledile nastavili su da neguju prijateljski odnos prvenstveno zbog zajedničkog deteta.

Iako se bivši muž Dubravke Mijatović nakon nekog vremena ponovo oženio i dobio sina Mihajla, za svoju nekadašnju partnerku uvek je imao samo reči hvale i uvek je lepo govorio o bivšoj ženi, a u jednom intervjuu koji je svojevremeno dao istakao je da je glumica divna majka i zatim se dodatako svoje najbitnije uloge u svom životu, uloge oca.

Foto: Youtube/Printscreen/
Dobro Jutro – Jovana & Srđan

– Duda je dobra majka, isto kao što se i ja trudim da budem dobar otac. Nedavno je dobila drugu ćerku i oboje sarađujemo oko Ivinog vaspitanja. To je to -ispričao je glumac.

Dubravka Mijatović i Marinko Madžgalj započeli su vezu 2007. godine i dugo su je držali u tajnosti, zbog loših iskustava iz prošlosti.

Foto: Printscreen/ Youtube

U novembru 2009. godine postali su roditelji ćerke Sare, a Marinko je rođenje prvog deteta proslavio u svom kafiću na Vračaru, gde je napravio veliko slavlje gde se našao veliki broj eminentnih ličnosti.

Ipak, posle sedam godina braka, glumački par je rešio je da se razvede, a kako su mnogi pričali, njihova ljubav je bila toliko jaka, da je morala da propadne.

Kada je javnost 2014. godine saznala za razvod, njih dvoje već šest meseci nisu živeli zajedno.

BONUS VIDEO



Izvor: Story

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar