Policajac ostavio osumnjičenog SAMOG u sobi za saslušanje i odmah ZAŽALIO: Lisice mu nisu smetale (VIDEO)

Otprilike 15 minuta kasnije detektiv je ušao u sobu i bio iznenađen kada je video da tamo nema nikoga

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen Reddit

Američki Detektiv je ostavio osumnjičenog i zatvorio vrata, a nadzorna kamera je otkrila da tinejdžer beži iz sobe. Iako je imao lisice na rukama, to ga nije sprečilo da pobegne kroz prozor i nastavi da beži.

Tinejdžer Kvantrel Dilan Švarclou (17) priveden je novembra 2019. godine zbog sumnje za s*ksualni napad drugog stepena, davljenje i napad. Incident se dogodio 18. novembra, a Kvantrel je priveden u policijsku stanicu Džejnsvil.

Policajci su tinejdžeru stavili lisice na ruke i priveli ga na saslušanje. Ali policajac koji je tinejdžera odveo u sobu za ispitivanje napravio je veliku grešku – nije proverio prozor u sobi. Detektiv je ostavio osumnjičenog i zatvorio vrata, a nadzorna kamera je otkrila da tinejdžer beži iz sobe. Iako je imao lisice na rukama, to ga nije sprečilo da pobegne kroz prozor i nastavi da beži.

Otprilike 15 minuta kasnije detektiv je ušao u sobu i bio iznenađen kada je video da tamo nema nikoga. Tinejdžer nije dugo bio u bekstvu jer ga je policija uhapsila dva sata kasnije.

BONUS VIDEO:Izvor: Objektiv.rs, Večernji.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar