Nikad napetiji snimak: Ženi se SMRTONOSNA zmija prikrala na puš-pauzi, kasno ju je primetila (VIDEO)

Retko ko bi bio u stanju da odreaguje kao ona u ovako opasnoj situaciji

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen Facebook/Harrison's Gold Coast and Brisbane Snake Catcher

Za Ajlu Menson iz Australije bio je to normalan dan na poslu sve dok na “puš-pauzi” nije primetila da jedna od najsmrtonosnijih zmija na svetu ide ka njoj i prolazi joj ispod noge.

Srećom, ova žena radi baš u službi za hvatanje zmija iz Brizbejna, pa nije paničila, iako je u tom trenutku sedela na zemlji. Kada je primetila istočnu smeđu zmiju, bilo je prekasno da brzo ustane  i pobegne. Umesto toga, odlučila je da povuče još koji dim dok je zmija gmizala ispod nje.

Napeti trenutak snimila je njena koleginica, a sve se završilo tako što je otrovnica prosto produžila dalje, dok se Ajla samo nasmejala.

Tu zmiju su, inače, ranije tokom dana uhvatili ispod frižidera u jednoj kući, a zatim je pustili u divljinu. Međutim, izgleda da je i dalje htela da se “druži”.

Ajla je ostala “mrtva hladna” kada bi mnogi krenuli da skaču, vrište ili se opraštaju od života zahvaljujući svom silnom iskustvu sa zmijama. Naime, ona kaže da se čak i najsmrtonosnije vrste, prirodno ne ponašaju agresivno i imaju tendenciju da to čine samo kada ih ljudi plaše.

Snimak je podeljen na društvenim mrežama kako bi se proširila svest o tome kako postupiti u sličnoj situaciji, rekla je hrabra hvatačica zmija, inače suvlasnica kompanije “Harrison’s Gold Coast and Brisbane Snake Catcher”.

– Već smo znali da je zmija bila opuštena tog dana. Znala sam u da je u tom trenutku najsigurnije ostati miran. Da sam se uspaničila i ustala, ona bi pokušala da se odbrani i bila bih u opasnosti od ujeda – objasnila je Ajla za Brizbejn tajms.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, daily star

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar