Majka doživela šok na porođaju: Snimak bebe videlo je 10 miliona ljudi, svi gledaju jednu stvar (VIDEO)

Neke bebe već imaju punu kosu u materici, ali ona obično opada u roku od nekoliko nedelja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Kaij Fero Lejn rodila je devojčicu pune glave guste kose. Čim je objavila svoj video na Instagramu, postao je viralan sa preko 10 miliona pregleda.

– Kada se vaša beba rodi sa punom kosom, ne možete nigde da idete a da ljudi ne komentarišu – napisala je Kajli uz snimak, a zatim podelila komentare koje najčešće čuje, poput „pogledaj joj kosu“, i „izgleda kao da nosi periku“.

@kylieferrolane When your baby is born with a full head of hair, you cannot go anywhere without people commenting on it. “LOOK AT ALL OF HER HAIR” “Did you have heartburn?” “It looks like a baby wig” #firstchild #youwillbepopular #fullheadofhair #fyp #babytiktok ♬ Popular – From “Wicked” Original Broadway Cast Recording/2003 – Kristin Chenoweth

Kosa koju dete ima ne mora da izgleda ni nalik kosi koju će imati kasnije. Neke bebe već imaju punu kosu u materici, ali ona obično opada u roku od nekoliko nedelja. Ovo se dešava zbog hormonalnih promena. Dete je izloženo majčinim hormonima u materici. Kada se beba rodi, nivoi hormona opadaju, a to može usporiti ili zaustaviti rast kose.

Kada bebina kosa počne da raste, stara kosa može da ispadne, što može dovesti do potpune ćelavosti. Nova kosa je uvek jača, manje sklona opadanju, a može čak biti i druge boje.

BONUS VIDEO:

 

Izvor: Objektiv.rs, Index.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar