Tajkun naredio TOTALNU CENZURU! Belivukov klan Danilu Vučiću hteo da prišije ubistvo, a N1 i Nova S ĆUTE

Pokušavaju da sakriju koliko su njihovi tekstovi bili lažni, puni lične mržnje i jasno usmerene, namenske kampanje protiv Danila Vučića

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Instagram

Tajkunski mediji N1 i Nova S ponovo su “briljirali” u selektivnom izveštavanju! Naime, u tekstovima o suđenju kriminalnoj grupi Veljka Belivuka nigde nisu pomenuli deo gde svedok-okrivljeni Srđan Lalić priznaje da su likvidaciju Lazara Vukićevića hteli da “prišiju” Danilu Vučiću, sinu predsednika Srbije Aleksandra Vučića!

Zanimljivo je da su, kao po naredbi, N1 i novinarka Ana Novaković prećutali deo o Danilu, kao što su kad je Lalić prvi put govorio o tome, prećutali i deo o spremanju atentata na Vučića.

Takođe, isti slučaj je sa Novom S, gde suđenje prati novinarka Tanja Milovanović.

Jasno je da je tajkun Dragan Šolak naredio totalnu cenzuru u svojim medijima, kako bi se sve prikrilo i da se ne bi saznalo koliko su njihovi tekstovi bili lažni, nedolični i puni lične mržnje i jasno usmerene, namenske kampanje protiv Danila Vučića koju već dugo vode.

Objektivni mediji su naravno preneli i deo gde Lalić govori o jezivom planu grupe, tako da je tajkunov plan da sakrije istinu pao u vodu.

Foto: Printscreen/Novosti

Podsetimo, Lalić je juče izjavio da su pripadnici klana posle ubistva Lazara Vukićevića, a po povratku iz Turske preko svojih navijača na tribinama pustili lažnu priču kroz navijačke grupe, da je Lazar nestao jer je imao sukob sa Danilom Vučićem, sinom predsednika Srbije.

– To smo uradili kako bi smo skrenuli istragu i da diskreditujemo predsednika preko sina – otkrio je Lalić, a više o tome čitajte u POSEBNOJ VESTI.

Skandaloznim potezom tajkunski mediji ogolili su do srži sve svoje namere, a to je da udaraju na predsednikovog sina kako bi diskreditovali Vučića. Naravno, pošto ne postoji ništa što bi moglo da diskredituje kako Danila, tako ni Aleksandra Vučića, pribegavaju najgnusnijim lažima i podvalama. A kad ih uhvate u laži – ćute i prave se mrtvi!

Jasno je da tajkunu smeta jaka Srbija koju je svojom mudrom politikom stvorio Vučić, pa tako ne bira sredstva kojima će udariti na predsednika i državu.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar