Obradović posle velike pobede: “Mnogo skokova pod njihovim košem pokazuje da smo imali ogromnu želju”

Trener Partizan Mozzart Beta bio je zadovoljan posle velike pobede u Kaunasu protiv Žalgirisa

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC

Partizanovo gostovanje u Kaunasu je najbolje u ko zna koliko godina, uprkos padu u trećoj četvrtini Žalgiris je savladan ubedljivim rezultatom.

– Imali smo više ofanzivnih skokova nego oni defanzivnih, to je jedan od ključnih momenata utakmice. Pričali smo u svlačionici da moramo da igramo agresivno. Rekao sam mnogo puta, Žalgiris je ekipa koja nikad ne odustaje. Naša odbrana i pametne odluke u napadu zaslužni su što smo održali prednost i na kraju slavili.

Pohvalio je iskusni trener svog mlađeg kolegu.

– Razgovarao sam sa njihovim trenerom posle utakmice, mislim da rade sjajan posao. Čestitao sam mu jer najiskrenije mislim da igraju sjajnu košarku. Odigrali su mnogo dobrih utakmica, nikada ne odustaju i zbog toga ima želim sve najbolje. Potvrdili su moju misao da su ekipa sa karakterom koja se nikad ne predaje.

Osvrnuo se Obradović na pad u trećoj četvrtini, pohvalio još jednom igrače, ali i navijače.

– To se dogodilo u trećoj četvrtini, zbog čega smo morali da se dodatno potrudimo i vratimo na pravi put. Mnogo skokova pod njihovim košem pokazuje da smo imali ogromnu želju i to je nešto zbog čega sam posebno ponosan na svoje igrače. Verujem da smo zaslužili da pobedimo ovu utakmicu. Želim da čestitam svojim igračima. Još jednom želim posebno da se zahvalim svima onima koji su došli u Kaunas da nas podrže.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar