Tokom bolesne igre ŽMURKE ubijeni su majka (25) i ćerka (2): Na suđenju isplivali umobolni detalji

Muškarac je optužen da ih je obe zakopao ispod kuhinjskog poda naon svađe zbog navodnog neverstva

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen Facebook/ Police Scotland

Endrju Ines (52) priznao je da je kriv za smrt Benilin Berk i njene ćerke Dželike, ali poriče da je počinio ubistvo. Ovaj muškarac je optužen za ubistvo mame (25), a navodno je ubio i njenu ćerku (2) tokom uvrnute igre žmurki, rečeno je na sudu.

Kako pišu britanski mediji, do ubistava je došlo u kući u Dandiju u Škotskoj između 20. februara i 5. marta 2021. godine.

Optuženi je detektivima rekao da je Berk, koju je navodno zakopao ispod kuhinjskog poda nakon ubistva, krenula na njega sa nožem za suši. Detektiv Pol Hardi (43) rekao je na sudu da je pitao Inesa koliko dugo je Berk bila ispod kuhinjskog poda.

– Odgovorio mi je da je došla prošlog petka, trebalo je da provedu vikend zajedno. Rekao mi je da je video da je razgovarala sa oko 50 muškaraca telefonom. Bio je ponedeljak ili utorak. Rekao je da mu je trebalo vremena da probije beton – prisetio se policajac reči optuženog.

Optuženi je policajcu rekao da je došlo do svađe i da je krenula na njega nožem.

– Ines mi je rekao da je uzvratio posle napada, i da je ostala mrtva. Ponovio je da je krenula na njega sa nožem za suši – ispričao je policajac sudu.

Kada ga je upitao gde je bila njena ćerka Dželika, odgovorio je “ispod poda sa majkom”.

– Nisam mogao da brinem o detetu, vrištala je – rekao je optuženi policajcu.

Detektivi su tada saznali za optužbu za s*ksualni napad na drugu devojku u to vreme, zbog čega je Ines uhapšen i opomenut.

– Nikada nisam pipnuo devojku – rekao je optuženi detektivima.

Devojka, koja je bila prisutna u trenutku incidenta, rekla je da je igra žmurki počela pre nego što je Dželika navodno ubijena.

– Ne znam gde je ubijena, znam da sam pogledala u kupatilu, i on je zatvorio vrata. Verovatno ju je ubio u kupatilu – rekla je devojka čiji identitet nije objavljen.

Ona je dodala da se Ines pretvarao da se Dželika krije jer su igrali žmurke, ali da ju je zapravo ubio. Ines je optužen za silovanje devojke i s*ksualno zlostavljanje Dželike.

Devojka je na sudu rekla da bi nakon s*ksualnog napada bila plaćena, i o tome pričala kao o “poslu” pred sudijom.

– Tokom prvog posla Dželika je bila tamo, bila je sa mnom. Tokom sledećih poslova bila je mrtva – rekla je ona.

Bari Mičel, forenzičar, rekao je poroti da su testovi na predmetima u imanju otkrili tragove DNK koji pripadaju Inesu na Dželiki.

DNK Berk pronađen je na čekiću teškom 1,5 kilograma pronađenom na imanju.

Obdukcija je otkrila da je Burk zadobila jednu ubodnu ranu u grudi, kao i povrede glave, a patolozi su rekli da su njenu smrt uzrokovali kombinovani efekti unutrašnjeg krvarenja i povreda glave. Dželika se ugušila na nepoznat način, rečeno je sudu, a obdukcija je pokazala da je bilo pritiska na usta i vrat devojčice.

Sudu je rečeno da je Ines umotao kesu, ćebe i ceradu oko glave Berk i sakrio je ispod kuhinjskog poda. Takođe je stavio i telo devojčice ispod poda, rečeno je poroti.

Ines negira sve optužbe protiv njega i suđenje se nastavlja.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar