TRAGIČAN kraj: Pronađeno TELO Aleksandra iz Belanovca, koji je nestao pre devet dana

Neutešna supruga i majka, Ana Stevanović, u bezizlazu, tragala za Aleksandrom neumorno

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen/Facebook/Ана Стевановић

Nakon devet dana intenzivnog traganja, Aleksandar Stevanović (33) iz Belanovca kod Leskovca, pronađen je mrtav.

Aleksandar je u ponedeljak 23. januara ujutru oko 4.30h izašao iz kuće i otad mu se izgubio svaki trag.

– Otac ga je pronašao, kao da je osećao da je tu gde smo ga našli. To je na putu prema Leskovcu, mi smo tu tražili, ali na suprotnoj strani. Sada kad su prošli, njegov otac je zahtevao da se baš tu stane da se pogleda. Pronašao je prvo bicikl, pa jaknu, a onda i njega. Pod stresom smo svi, ja sam primila injekciju za smirenje, moram da se držim zbog dece – kratko je rekla Ana za Objektiv.

Podsetimo, porodica je bila vrlo uznemirena nakon njegovog nestanka i neprestano ga tražila sa meštanima sela Belanovce, prijateljima i rođacima, a kako su dani prolazili, činilo se da je sve manje nade da će ga pronaći.

Neutešna supruga i majka, Ana Stevanović, u bezizlazu, tragala je za Aleksandrom neumorno, i upućivala je apel svim dobrim ljudima, da se jave ako su ga videli, ili da jave policiji.

– Ne liči nam ovo na njega uopšte. Na svašta sumnjamo, na svašta. Bojimo se da mu se nešto desilo, da mu je pozlilo. Prvog i drugog dana je postojala neka nada, sad sve manje. Njemu nikad ne bi palo na pamet da ode od kuće. On je bio vezan za svoju porodicu, a kada je imao problem, uvek je meni prvo rekao, ja sam sve znala – rekla je Ana za Objektiv pre nekoliko dana i dodala:

– Maša je počela da plače i da ga traži, bila je vezana za njega, stalno ponavlja: “Tata nije tu, ovo je meni moj tata kupio, kad će tata da dođe”. A Mihajlo počinje da se povlači i plače stalno. Morala sam malo da ga sklonim od svega, pa je on kod rođake, jer ga ovde sve podseća na oca i teško mu je.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar