Nole otkrio zašto je zaplakao sa mamom i bratom: “Samo oni znaju kroz šta sam prošao”

- Nisam planirao proslavu, probao sam da pobedim u ovom meču i to se dogodilo - rekao je

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković osvojio je Australijan open, pa je posle toga dao najbolji intervju ikada, kako je sam rekao. Emotivno je izložio sve bivšem teniseru Somdevu Devarmanu.

U drugom delu razgovora, nekadašnji indijski teniser je pitao Srbina i za proslavu posle meča, tokom koje je puno emocija nabujalo iz njega. Novak ga je slušao sve vreme i smejao se, pa je onda otvorio dušu.

– Nisam planirao proslavu, probao sam da pobedim u ovom meču i to se dogodilo. Akumulirale su se sve te emocije, mentalno, emotivno, fizički, zbog svega, rasplakao sam se u svojoj loži. Otišao sam pravo do njih, jer su mi dali toliku ljubav i podršku, samo oni znaju kroz šta sam prošao. Spustio sam tenisku masku kada sam zagrlio majku i brata i postao sam sin i brat u tom momentu. Osetio sam tako olakšanje – rekao je Đoković.

Zatim je spomenuo i oca Srđana i sve što se dogodilo i sa njim u Melburnu.

– Mnogi ljudi ne shvataju kako je biti sportista u individualnom sportu, koliko je važno da ostaneš fokusiran, da ne razmišljaš o stvarima koje se dešavaju sa strane. Bilo je potrebno mnogo energije i snage, svašta se dešavalo, znate svi šta je bilo prošle godine, onda povreda pred turnir, situacija sa mojim ocem. Zbog toga je ova pobeda još više posebna – zaključio je Đoković.

A, podsetimo i na najemotivniji deo iz tog intervjua koji će vas verovatno rasplakati:

Bonus video:Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar