Kad je Nataša čula ovu reč, zavukla je ruku ispod grudnjaka: Usred programa otkrila intimnu tajnu (VIDEO)

Strastvena navijačica morala je da se pohvali tetovažom i pritom isprepadala novinara

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen Twitter/@tancredipalmeri

Tokom prenosa uživo iz Milana italijanskom novinaru Tankrediju Palmeriju dogodila se neobična zgoda o kojoj će se u Italiji još danima pričati.

Dok je izveštavao o fudbalskom prelaznom roku za italijanski TV kanal Sport Italija, prišla mu je strastvena obožavateljka Hartsa, fudbalskog kluba iz Edinburga, i pokazala svoju tetovažu ispod desne dojke.

Naime, on i njen dečko su bili u Milanu, a prišla je novinaru kada je čula reč “Edinburg”.

Snimak je objavio na Tviteru, a prikazuje između ostalih urnebesan trenutak za koji je mislio da će biti označen kao pornografski sadržaj, ali ipak je uspeo da se izvuče.

Naime, Nataša je u prolazu čula Palmerija kako spominje Edinburg. Nakon pobede Hartsa nad gradskim rivalom Hibernijanom 3:0 prošlog vikenda, htela je da mu pokaže tetovažu, a snimak se sada deli društvenim mrežama.

– Evo kako izgleda kada plavokosa navijačica Hartsa uleti u tvoj kadar i želi celoj Italiji da pokaže svoj ponos iz dubine srca. Rekao bih iz dubine njenih grudi, napisao je u opisu snimka Palmeri.

Nataša je zaprepaštenog voditelja pitala je li čuo za klub Hart of Midlotian. Kada je odgovorio potvrdno, ona je uzela desnu dojku ispod haljine da mu pokaže tetovažu.

Palmeri je bio šokiran i brzo je rukom pokrio tetovažu natpisa 5-1, u čast pobede Heartsa nad Hibernijanom u finalu Škotskog kupa 2012. godine.

Kasnije je viknula: ‘Moje s*** su prave‘.

Nataša iz Škotske i italijanski novinar kasnije su otišli na piće gde su se zajedno fotografisali i iskreno se nasmejali malom incidentu.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs, Jutarnji.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar