“Bile smo mnogo povezane”: Pogledajte kako izgleda SESTRA Silvane Armenulić (FOTO)

Na vrhnucu slave i karijere, Silvana je tragično izgubila život u 38. godini u nesreći

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Screenshot Youtube

Silvana Armenulić rođena je 18. maja 1939. godine u Doboju kao Zilha Barjaktarević, kao četvrto dete od njih trinaestoro.

Svoju muzičku karijeru započelaje vrlo mlada, a ubrzo postala jedna od najvećih pevačica jugoslovenske narodne pesme.

mala je brojne hitove, ali kao pečat njene karijere bila je pesma “Šta će mi život bez tebe dragi” koju joj je napisao Toma Zdravković.

Na vrhnucu slave i karijere, Silvana je tragično izgubila život u 38. godini u nesreći koja se dogodila na magistralnom putu Beograd–Niš kod Kolara.

Zajedno sa njom poginuli su i i Miodrag Jašarević, šef narodnog orkestra RTB-a, koji je te večeri bio za volanom, i Silvanina sestra Mirjana Barjaktarević, koja je bila u šestom mesecu trudnoće.

Međutim, mnogi ne znaju da je pevačica imala još jednu sestru, Dina Bajraktarević Nikolić.

Dina i danas čuva uspomenu na tragično nastradale sestre, a jednom prilikom je i govorila o njima.

– Bile smo mnogo povezane, Mirjana, Silvana i ja. Posebno poslednjih dana bile smo nerazdvojne. Silvana je bila podnela papire za razvod braka. Imala je jako loš brak sa Radmilom. Počela je da se zabavlja sa sportskim komentarom Markom Markovićem. Bili su zaljubljeni jedno u drugo. Trebalo je da se desi još jedno, treće, ročište da se razvede od Radmila, ali zla sudbina je to sprečila. Ona je bila sasvim druga osoba kada je sa nama sestrama, familijom, nego kakva je kada se pojavi pred publikom.

BONUS VIDEO:Izvor: Srbija Danas

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar