Piksi u Americi pronašao igrače za A reprezentaciju: Tri fudbalera ispunila očekivanja selektora

Dragan Stojković bio je oduševljen pobedom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: TANJUG/ JADRANKA ILIC

Fudbalska reprezentacija Srbije sastavljena od igrača iz domaće Superlige i trojice internacionalaca iz MLS lige Dejana Joveljića, Đorđa Petrovića i Ranka Veselinovića pobedila je selekciju SAD u Los Anđelesu (2:1).

Selektor Dragan Stojković bio je oduševljen pobedom, a nekoliko igrača je skrenulo pažnju na sebe.

Luka Ilić, Vladimir Lučić i Veljk Simić su imali sjajne partije, pa nikoga ne bi trebalo da iznenadi ako neko od njih trojice, uz još nekoliko igrača dobije poziv od najboljih klubova Amerike, jer je na meču u Kaliforniji bio veliki broj skauta.

– Upravo su trojica nabrojanih fudbalera, uz Dejana Joveljića i golmana Đorđa Petrovića, ostavili najbolji utisak na meču.- Ima igrača koji će u skorijoj budućnosti izboriti status u A timu. Utisci su pozitivni, ne samo zbog rezultata i pobede koja je uvek važna. Čestitam momcima na velikoj borbenosti, obzirom da smo imali samo tri treninga. Igrači su pokazali kolektivni duh i na kraju nam se sve isplatilo – rekao je selektor Dragan Stojković.

Reprezentacija Srbije naredne utakmice igra u kvalifikacijama za EP, 24. marta protiv Litvanije u Beogradu, a tri dana kasnije u Podgorici protiv Crne Gore.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar