“Sve je eskaliralo”: Novinari pitali Noleta o potezu Srđana Đokovića, a ovo je njegov odgovor!

Povodom svega ovoga oglasio se i sam otac, a on nije bio u loži tokom polufinala Melburna

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/AP

Nezaobilazno pitanje na konferenciji za medije bilo je vezano za oca Novaka Đokovića koji je u proteklom periodu bio u centru pažnje. Podsetimo, glavna tema na Australijan openu je fotografija Srđana Đokovića sa ruskim navijačem koji je na majici imao slovo “Z”, dok je u rukama držao zastavu Rusije sa slikom Vladimira Putina.

Povodom svega ovoga oglasio se i sam Srđan Đoković, a on nije bio u loži tokom polufinala Melburna.

– Kao i ostali, čuo sam šta se desilo. Eskaliralo je sve na visokom nivou. Dosta je bilo razgovora sa direktorom turnira, medijima. nije mi bilo zadovoljstvo da vidim. Porodica je prošla rat, kao što je moj otac rekao, mi znamo kako je kada prolaziš rat. Moj otac je posle svakog meča išao da zahvali mojim navijačima na podršci, da popriča sa njim, slika se. On je rekao “živeli”, a mediji su to interpretirali na pogrešan način. Žao mi je što je tako protumačeno. Ne podržavamo nikakav rat. Nije ovo nešto što mi je bilo potrebno. Nadam se da ćemo se fokusirati na tenis. Videćemo da li će doći u boks u nedelju na finale, donećemo zajedničku odluku. Nadam se da će biti tu – rekao je Novak.

Novak Đoković će u nedelju u finalu igrati protiv četvrtog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa. Srpski teniser će igrati za rekordnu 10. titulu u Melburnu i 22. grend slem trofej u karijeri, čime bi se izjednačio sa rekorderom Špancem Rafaelom Nadalom.

Cicipas će drugi put igrati u finalu nekog grend slem turnira, nakon što je 2021. godine u finalu Rolan Garosa izgubio od Đokovića u pet setova.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar