Kaje se zbog LAŽNOG LEČENJA! Fudbaler Atletiko Madrida NAPAO SRPKINJU da mu je uništila karijeru! (FOTO)

Čudesno se oporavio 2014. pred finale Lige šampiona između Reala i Atletika

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/atleticodemadrid.com

Mnoge svetske zvezde dolazile su u Beograd na lečenje kod Marijane Kovačević, a o njoj je rešio da progovori Dijego Košta. Šest godina pošto se uspešno lečio kod Marijane i reči hvale koje je tada izgovarao na njen račun, španski fudbaler je rešio da uradi suprotino i pospe trnje po Srpkinji.

Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Instagram – Objektiv.rs

Čudesno se Dijego Košta oporavio 2014. pred finale Lige šampiona između Real Madrida i Atletika, bio je otpisan, ali je nakon nekoliko terapija uspeo da se oporavi i počne finale. Nije sve išlo po planu pa je istu utakmicu Kosta nakon jednog udarca završio već u 9. minutu pa je nedavno o tome govorio Španac.

Najnovije sportske vesti čitajte i na našoj iOS i android aplikaciji – Objektiv.rs

“Kajem se što sam prihvatio neispitanu metodu lečenja i otišao kod doktorke”, rekao je za Kosta.

Potom je fudbaler Atletiko Madrida u razgovoru za ESPN ušao u detalje:

“Bilo je raznih priča o tom tretmanu konjskom placentom, ali se dosta tu i lagalo. Tačno je da sam išao na te terapije, a doktorka je dok sam bio na elektrošokovima popušila dve cigarete. Imao sam dva tretmana od po dva sata. Pre tog me je strašno boleo mišić, a posle terapije nisam osećao nikakav bol. Onda se desio jedan od najtužnijih momenata u mojoj karijeri. Pre nego što sam i istrčao na teren u finalu LŠ osetio sam neki grč kada sam poskočio. Probao sam da igram, ali nisam mogao. Bolje bi bilo da nisam probao niti išao na terapiju, jer bi ostavio mesto nekom od saigrača”, kazao je Kosta.

Španski mediji podsećaju da od tog momenta karijera napadača Atletika kreće nizbrdo, ređaju mu se povrede i nikada više nije dostigao formu od pre.Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar