Žena je 33 godine mislila da joj je otac MRTAV: Onda je dobila PORUKU koja joj je promenila život (FOTO)

Ona je godinama istraživala koristeći samo opis koji joj je dala majka, i to je na kraju urodilo plodom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen TikTok/sharnee.xo

Jedna žena sa Novog Zelanda je podelila dirljivu priču o tome kako je pronašla svog oca, za kojeg je decenijama verovala da je mrtav.

Šarni, kako je potpisana na TikToku, bila je ubeđena da je njen biološki otac preminuo nakon što ju je porodica navodno navela da poveruje u laž. U stvarnosti se ispostavilo da je živ i zdrav.

Ona je godinama istraživala koristeći samo opis koji joj je dala majka, i to je na kraju urodilo plodom. Naišla je na čoveka na Fejsbuku koji je odgovarao. Žena je podelila snimak ekrana svoje prepiske na Fejsbuku, a video je postao viralan sakupivši skor 12 miliona pregleda.

– Zdravo, ovo je nasumično pitanje i izvinjavam se što smetam. Da li ste putovali na Novi Zeland 1990.? – pisalo je u prvoj poruci.

– Zdravo. Š’a ima? Da, dvaput sam bio tamo, Šarni. Ko si ti? – odgovorio je on.

Nakon kratkog prepisivanja raspitala se o tome šta je radio u Krajstčerču 90-ih, i priznala mu da ispitivanje zvuči previše čudno i lično.

– Kada si živeo ovde u Krajstčerču/Novi Zeland, jesi li spavao sa nekom ženom? – upitala je otvoreno.

– Moja majka, koju jako volim, dala mi je tvoje ime i tako sam godinama i godinama istraživala, a ti se uklapaš u sve opise. Tako mi je žao što sve ovo izgleda veoma čudno! – pojasnila je Šarni.

Prepiska sa “pokojnim” ocem Foto: printscreen TikTok/sharnee.xo

U trenutku potpunog šoka, čovek je potvrdio da se seća Šarnine mame, podelivši detalje o njoj koje bi samo neko ko je upoznao mogao da zna. Takođe je znao kada joj je rođendan i kako joj se zove brat. Dodao je da su se njih dvoje stalno „naletali“ jedno na drugo u noćnim izlascima.

Kada ga je pitala da li zna za nju, rekao je „ne“. Iako je bilo jasno da se razgovor nastavlja, Šarni je prekinula snimak, ostavljajući gledaoce da nagađaju šta dalje dogodilo.

Od tada je pokrenula prikupljanje sredstava da konačno upozna svog navodnog biološkog oca, za kojeg kaže da je razgovarao s njom svaki dan otkako su se povezali.

– Ceo život su mi govorili da on nije živ, znala sam da nešto tu nije u redu. I stvarno nešto nije bilo u redu, provela sam godine, mesece, nedelje, dane, sate tražeći tog čoveka – napisala je ona, dodajući da se čak više puta prijavila za TV emisiju “Izgubljeno-nađeno” i da je odbijena.

Šarnin otac iz vremena kada je bio na Novom Zelandu Foto: printscreen TikTok/sharnee.xo

– Sve što sam imala bilo je ime, a rečeno mi je da je apsolutno lud za sportom. To je sve što sam znala. Porodica nije znala ništa, baš ništa. Jedne noći, pre samo četiri meseca, potražila sam ga na društvenim mrežama, sa uobičajenim imenom. Mislila sam da će to biti apsolutno nemoguće, mislim šta ako je mrtav? – kazala je ona.

Međutim, ispostavilo se da je ovaj put imala sreće. Detaljno je ispričala kako je naišla na njegovu stranicu koja je bila prepuna objava o raznim sportovima i potvrdila da je živeo u Krajstčerču 1990. godine, neposredno pre nego što je njena majka zatrudnela.

– Moram da upoznam ovog čoveka, da uradim DNK test sa njim i počnem da stvaram uspomene – napisala je ona.

– Ja imam malu decu koja bi mogla biti njegovi unuci, on ima drugu decu koja bi mogla biti moja braća i sestre. Molim vas pomozite – dodala je za kraj.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, NY Post

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar