“Bio sam beskućnik u Beogradu”: Naš glumac BRIZNUO U PLAČ u emisiji, pa spomenuo najteži period u životu

Slaviša i Tijana su se pomirili i sada uživaju u zajedničkom životu sa svojom mezimicom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/Printscreen/slavisa_curovic

Glumca Slavišu Čurovića domaća publika gleda u mnogim serijama, a posebno je osvojio simpatije ulogom Orlanda u seriji “Igra sudbine”.

Čurović je, gostujući svojevremeno u jednoj emisiji rekao da je jedno vreme u Beogradu živeo kao beskućnik.

– Pre 6 godina, kada mi je majka umrla na rukama, bila je jako bolesna i bio sam beskućnik ovde u Beogradu i da nisam imao divne prijatelje Sergeja Ćetkovića, Borisa Bulića, Danila Bećkovica i još neke divne ljude, da nisam njih imao, ne bih opstao. Tad sam se i razveo – ispričao je tada Slaviša, te dodao:

– Verovatno bi se prosečan Amerikanac u toj situaciji sa 36 godina bacio sa terase i završio posao.

Glumcu su potom u emisiji pokazali fotografiju pokojne majke, pa je briznuo u plač.

– Jako mi je teško, ona je mlada otišla, molim vas oprostite – rekao je kroz suze i nakon pauze nastavio:

– Slab sam na dve osobe u životu – na moju majku i ćerku, a ćerka ima istu sudbinu, istu… Majka je bila najbolji čovek na svetu… Otišla je sa 60, nikada nije imala mira, sve što je imala ostavila je mojoj ćerki.

Slaviša je inače u braku s glumicom Tijanom Čurović, a kako je tada otkrio, u tom trenutku njegova bivša supruga i majka su se odlično slagale:

– Rekla mi je u testamentu majka: “Znaš šta sine, ti si najbolji čovek, ali usta služe da zadrže jezik, tako da ne pričam previše”… Bili smo jako bliski, znaš da se svekrve i snahe ne podnose, ali moja bivša žena je molila moju majku da živi sa nama – eto to nikad nisam čuo – rekao je on pre dve godine i osvrnuo se na razvod kroz koji je prošao:

– Nemojte ljudi da se razvodite, molim vas, to je strašno, dete mi je imalo sedam godina… Dete mi je osetljivo, plače za sitnicu. Taj razvod, te suze ćerkine nikada neću zaboraviti… Razvod je katastrofa ako imate decu. Ja sam isto osetljiv, rastrgli bi me da znaju da sam nežan.

U međuvremenu, Slaviša i Tijana su se pomirili i sada uživaju u zajedničkom životu sa svojom mezimicom.

BONUS VIDEO:



Izvor: Kurir

Komentari (1)

  1. Pričao je da je ostavio ženu jer joj je bio važniji pas od njega. Posle 7 godina joj se vratio zbog ćerkinih suza. Sudbinu psa ne znamo. Verovatno se, posle smrti psa ponovo rodila ljubav. "Dok jednom ne smrkne drugom ne svane ". O kakva jadna i bedna ljubavna priča. 🥰🐩💔💦🤮😅😂🤣😇

    Odgovori

Ostavite komentar