Porodica je u crnini NARICALA oko bake u krevetu: Onda je ona USTALA i ugasilo se svetlo (VIDEO)

Ne zna se da li je u pitanju neslana šala ili potpuno insceniran snimak

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen Facebook/elcuellar06

Snimak morbidne šale postao je viralan na društvenim mrežama i izazvao salve kritika. Nastao je u Meksiku, a meta je bila jedna starica koja je zadremala u svojoj sobi.

Njena porodica je iskoristila tu priliku da se ušunja unutra, unese sveće, njenu sliku i krst. Zatim su se poređali oko kreveta u crnini i krenuli da kukaju, plaču i nariču kao da je umrla.

– Danas ću napraviti najgoru šalu ikada svojoj baki. Nateraću je da veruje da je otišla u raj. Za ovo mi je bila potrebna pomoć cele porodice. Naterao sam ih da se obuku u crno, i pripreme sveće, pa sam odštampao sam njenu fotografiju – spominje unuk opisujući video.

Na snimku, koji je prvobitno objavljen na TikToku, pa dospeo na Fejsbuk, vidi se kako baka mirno spava u svom krevetu kada je iznenada bude srceparajući krici njene porodice. Starica se probudila u šoku, pa krenula da viče i na “ožalošćene” koji su nastavili sa pomalo bolesnom šaradom.

– Samo sam zaspala – čuje se kako iznervirana žena govori.

– Ovde sam… dobro sam. Spavala sam – ponovljala je i čak povukla za ruku mladića koji je stajao pored.

Ona je zatim krenula da plače i paniči jer navodno nije više znala šta se dešava. U jednom trenutku se gasi svetlo u sobi, što je dodatno prepalo, ali je onda porodica utrčala i krenula da je teši.

Naravno, kao što je uvek slučaj sa ovakvim snimcima, nema dokaza da je autentičan, tj. da baka nije glumila kao i svi ostali. Uz to, mnogi su u komentarima oštro osudili ovakve smicalice, posebno nad starijim osobama kojima bi moglo da pozli.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Kalle Blue Radio

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar