Na ISTOM MESTU se ranije dogodila još jedna nesreća: DEČAK iz Sombora poginuo ispred svoje kuće

Prijateljica kaže da će porodica teško prežaliti ovakakv gubitak i da im je D.M. svima bio mezimac

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock/Ilustracija

Dečak D.M. (14) poginuo je juče kod Sombora kada je na njega, vozilom marke “fiat panda”, naleteo A.G. (24). Neverovatan splet okolnosti je i to da je na istom mestu pre nekoliko godina udes imao i dečakov otac.

– Videli smo vozila Hitne pomoći i kako ga reanimiraju na licu mesta. Jezivo je bilo, ali brzo su ga odvezli u bolnicu. Inače, dečak je poginuo ispred svoje kuće – rekao je prijateljica dečakove porodice i dodaje da je isto tako brzo stigla i vest o njegovoj pogibiji.

– Dečak živi sa bakom, dekom i majkom, nismo nikada pitali za oca i ne znamo gde je, ali znamo da je čovek imao saobraćajnu nesreću na istom mestu gde mu je sin poginuo, samo preko puta. Otac je preživeo tu nesreću koliko znamo.

Prijateljica kaže da će porodica teško prežaliti ovakakv gubitak i da im je D.M. svima bio mezimac.

– Bio je divno dete, ma za poželeti, da tu bude trago samo što ga poznaješ – kaže ona.

Njegova majka oprostila se od dečaka na društvenim mrežama i objavila nekoliko zajedničkih fotografija, dok joj je profilna slika potpuno crna.

U komentarima je samo objasnila svojim prijateljima da joj je poginuo sin i zahvalila se na tome što su joj izjavili saučešće.

Takođe, kako se saznaje, A.G. je u trenutku nesreće u organizmu imao alkohol u krvi, sa mesta nesreće je pobegao, a kasnije se predao policiji.

– Njemu je odmah određeno zadržavanje od 48 sati, a Više javno tužilaštvo u Somboru će podneti krivičnu prijavu i zatražiti pritvor za mladića – kaže izvor Kurira i dodaje da se A. G. tereti za dva krivična dela – teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći povđenoj osobi u saobraćajnoj nesreći.

Podsetimo, ova teška nesreća dogodila se sinoć, nešto pre 20 časova, na izlazu iz Sombora u smeru ka Bezdanu.

BONUS VIDEO:



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar