“Iznenadio nas je”: Glumac Đorđe Stojković se borio za POTOMSTVO, pa mu se ostvarila najveća želja (FOTO)

On je ispričao i sa čime se suočio dok nisu dobili dete

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/RTS Šou program - Zvanični kanal

Glumac Đorđe Stojković i njegova supruga Ivana nedavno su postali roditelji dečaka, kome su dali ime Nestor.

Đorđe je istakao da im se uprkos obeshrabrujućim prognozama lekara, ostvarila najveća želja – da dobiju dete. Iako su im lekari govorili da neće moći da dobiju bebu prirodnim putem, verovali su da će ipak uspeti.

– Savetovali su nas da idemo na vantelesnu oplodnju, ali nismo gubili nadu i veru. Nestor je dete ljubavi, podrške, uzajamnog poverenja. Nas dvoje smo oduvek izuzetno bliski i sve radimo kao tim, i oboje smo bili svesni toga da ćemo dete, ako ne budemo uspeli da dobijemo svoje, usvojiti, jer želimo da budemo roditelji. Beba je predivan plod naše međusobne želje, razmevanja, poštovanja – ističe zvezda serije “Vojna akademija”.

On je ispričao i sa čime se suočio dok nisu dobili dete.

Foto: Instagram/Printscreen/djole_kordelion

– Dok nismo postali roditelji, milion puta su nas pitali kad ćemo da dobijemo dete. I niko od tih ljudi, pre nego što postavi takvo pitanje, ne zastane i kaže sebi: “Čekaj, to, prvo, nije moja stvar, a drugo, možda i ne mogu.” Začuđujuće je koliko je rasprostanjena bezosećajnost, ne razmišlja se o osećanjima drugih. A mnogo je parova koji poslednjih godina imaju problem sa začećem, zbog čega su naravno tužni, isfrustrirani, očajni. Glavna prepreka u planiranju potomstva kod nas je stres.

Nestor je malo poranio, došao je na svet mesec i po pre termina, ali su se i on i mama brzo oporavili i posle dve nedelje izašli iz bolnice.

– S obzirom na to da je trebalo da se rodi tek posle Nove godine, ništa nismo imali spremljeno, hteli smo da sobu opremimo natenane posle praznika. Međutim, beba je odlučila da nas iznenadi -priča Đorđe.

BONUS VIDEO:



Izvor: Blic

Komentari (1)

Ostavite komentar