Razbojnik platio glavom pretnju PLASTIČNIM pištoljem: Zamerio se pogrešnom čoveku (VIDEO)

Ceo događaj i smrt mladog razbojnika snimila je nadzorna kamera u restoranu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen Twitter/@KHOU

Razbojnik maskiran skijaškom maskom i crnim rukavicama upao je u restoran u Hjustonu i od gostiju tražio novac i novčanike. Uperio je u njih pištolj, za koji se kasnije ispostavilo da je plastičan.

Međutim, jedan od gostiju to verovatno nije znao. Kada je dvadesetogodišnji razbojnik izlazio iz restorana, posegnuo je za pištoljem i ispalio u njega najmanje devet hitaca.

Ceo događaj i smrt mladog razbojnika snimila je nadzorna kamera u restoranu. Svi gosti su napustili lice mesta pre dolaska policije, pa je pokrenuta opsežna potraga, pre svega za gostom koji je pucao.

– Iz restorana su izašli svi osim vlasnika i zaposlenih. Bilo bi sjajno da su se vratili na lice mesta i razgovarali sa nama ili pozvali Odeljenje za ubistva. Oni moraju da nam daju svoje izjave, posebno osoba koja je pucala i otišla – saopštila je policija.

Gardijan piše da teksaški zakoni dozvoljavaju upotrebu oružja u samoodbrani, odnosno u trenutku opasnosti po život, ali će istraga utvrditi da li je u ovom slučaju primenjena nepotrebna sila.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Večernji.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar