Duško Ivanović jasan pred Real: “Biće nam teško da damo koš iz reketa, ali videćemo”

Pod znakom pitanja je povratak Luke Vildoze

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ABA liga

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović istakao je da će Luka Vildoza teško moći da pomogne crveno-belima protiv Reala, iako je Argentinac dan pred utakmicu odradio trening.

Zvezda protiv Reala igra u utorak od 19 časova i nema sumnje da će taj meč privući veliku pažnju, pre svega zbog činjenice da se zbog Fakunda Kampaca rađa novo veliko rivalstvo.

– Videli ste da je Luka odlično, počeo je da trenira i dobro je. Teško da će za utorak biti spreman, ali videćemo – ostao je zagonetan Ivanović koji se potom osvrnuo na samog protivnika:

– Mi smo jedna ekipa koja uvek misli da može da pobedi svakoga i tako ćemo igrati i sutra, iako igramo protiv verovatno najkompletnije ekipe u Evropi. Imaju sve, imaju i visinu i brzinu i plejmejkere, ali imaju i sjajan procenat šuta u poslednjim utakmicama, ne samo niski igrači već i krilni centri. Biće veoma teško igrati protiv njih, ali ćemo mi uz pomoć naše publike pokušati da pobedimo. Uveren sam da će veliki broj ljudi doći da nas bodri, onako pravo, sportski.

Centar Reala Tavarez, odnosno kako ga sačuvati, je bio neizostavna tema.

– Za Tavareza ne treba nikakav poseban plan. Ne treba nam da ga branimo, već da ga neko napadne. On je trenutno najdominantniji centar u Evropi, to je sigurno. Biće nam teško da damo koš iz reketa, ali dobro, videćemo šta će tu biti.

BONUS VIDEO:

Šok: ABA liga zabranila registraciju Zvezdinog igrača!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar