Novak se direktno obratio Marku Đokoviću: Evo šta je rekao bratu posle izbacivanja iz lože

Posebna poruka za mlađeg brata

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Novak Đoković je kralj svetskog tenisa i tačka.

To smo imali prilike da vidimo u Adelajdu, gde je došao do 92. titule u karijeri, pošto je savladao Sebastijana Kordu sa 2:1 u setovima. Svašta smo videli u finalu turnira, a trenutak koji je obeležio kraj seta je bila scena u kojoj je Novak isterao brata Marka iz lože.

Na kraju se Marko vratio na svoje mesto, a posle meča mu se Novak direktno obratio.

– Hvala mom timu što me trpe i tolerišu i u dobrom i u lošem. Siguran sam da nije baš bilo lako samo. Moj brat Marko je takođe ovde, ne viđam ga baš toliko. Hvala što si došao, volim te – rekao je Đoković i dodao:

– Zahvalio bih svom timu što me trpe i tolerišu u dobrim i lošim vremenima, danas nije bilo lako raditi sa mnom i hvala im svima što su ovde, volim vas. Bila je oov neverovatna nedelja i vi ste je napravili još lepšom i to je za mene pravi poklon. Sve ovo je neverovatno, čak i posveta koju sam dobio i hvala vam što ste bili na svakom meču uz mene i što ste me podržavali. Definitivno je izgledao kao da igram kod kuće i vi ste to učinili iz dubine srca da osetim vašu dobrodošlicu. Sjajno je što smo imali naslednika aboridžina čiji su preci ovde bili hiljadama godina, hvala što prenosite istoriju i kulturu vašeg naroda i vidimo se ovde sledeće godine – zaključio je srpski teniser.

Bonus video:

Novak pobesneo kao nikada: Đoković isterao brata Marka iz lože!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar